idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (0)

Son dönemin popüler ismi, Türk hekim, Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü, İstanbul Bilim Üniversitesi Eski Rektörü, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana bilim Dalları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay'ın sağlıklı beslenme konusunda birçok çalışması bulunuyor. Ekranlarda ve sosyal medyada verdiği önerilerle büyük bir kitleye ulaşan Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, sağlıklı beslenmek için ne tür gıdalar tüketilmesi gerektiğini Karatay Mutfağı kitabında anlatıyor. Bu yemek tarifleri kitabı; sağlıklı beslenme konusunda sorun yaşayan, kilo problemi olan genç yaşlı herkese hitap ediyor. Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay'ın Karatay Mutfağı kitabında daha neler var, birlikte bakalım.

 

"Karatay Mutfağı" adlı kitabı neden okumalısınız?

Günümüz şartlarında sağlıklı beslenmek bir hayli zor! Güvenli organik gıdaya ulaşabilmek başlı başına bir meseleyken bir de yiyecekleri pişirme sürecinde yapılabilecek ufacık bir hata, gıdadan alacağınız faydayı olumsuz etkileyebiliyor. Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, Karatay Mutfağı kitabında verdiği tariflerle sağlıklı beslenmenin yolunu gösterirken kilo problemiyle başa çıkmanıza da yardımcı oluyor. Çorbalardan salatalara, et ve balık yemeklerinden zeytinyağlılara, mezelerden tatlılara, yumurtalı tariflerden süt ve süt ürünlerine kadar birçok tarifi Karatay Mutfağı kitabında bulacaksınız. Ayrıca kitaptaki tarifler et, sebze, balık, otlar gibi kısım kısım ayrıldığı için aradığınız tarife ulaşmanız da çok kolay. "Hangi mevsimde hangi sebze, meyve ve balık yenir?" sorusu kafanızı meşgul ediyorsa Karatay mutfağında bu bilgiler de yer alıyor. Doğal, temiz, taze sebze, meyve ve et seçimini; sağlıklı pişirme yöntemlerini ve birbirinden doyurucu tarifleri öğrenmek isteyen herkese bu kitabı tavsiye ediyoruz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, sağlıksız beslenmeye âdeta savaş açmış bir isim! Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay'ın Karatay Mutfağı kitabı sadece lezzetli tariflerden oluşan bir kitap değil. Eserde yer alan tariflerin glisemik indeksi düşük olduğu için tariflerle yapılan yemekler zayıflamaya da yardımcı oluyor. 288 sayfadan oluşan kitapta tariflerin yanında geleneksel mutfağımızın ürünleri olan yoğurt, komposto, turşu ve sirke gibi ürünlerin yapımı da yer alıyor.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay'ın tarif ve tavsiyelerini sevdiyseniz yine yazarın kaleme aldığı Karatay DiyetiKaratay Diyeti'yle Yaşam Boyu SağlıkKaratay Diyeti'yle Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi ve anne adayları için yazdığı Anne Adayları ve Hamileler için Karatay Diyeti kitaplarını da tavsiye ederiz. Ayrıca farklı yemek tariflerine erişmek için ünlü Şef Refika Birgül'ün Refika'dan Hızlı Tarifler kitabına, Ahmet Maranki'nin Şifalı Yemekler kitabına ve Kemal Özer'in Yediklerinizin İçinde Ne Var? kitabına da göz atmalısınız.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.