idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Emekli Su Altı Taarruz (SAT) komandosu Namık Ekin'in ilk kitabı olan İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir yazarın kendi hayat öyküsünü, anılarını, gönül ilişkilerini ve kariyer yaşantısını anlattığı bir eser. Başta gençler olmak üzere herkesin okuyabileceği kitap 2012 yılında okurlara sunulur. "Başarı tesadüf değildir, çalışmanın ürünüdür." parolasının hâkim olduğu kitapta sizi daha nelerin beklediğinden kısaca bahsedelim.

 

"İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir" adlı kitabı neden okumalısınız?

Namık Ekin, kitabın adında da vurguladığı gibi âdeta imkânsız kelimesini zihinlerden siliyor. Yazar, İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir kitabında istemek ve çalışmakla başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığı vurguluyor. 390 sayfadan oluşan kitapta SAT komandolarının eğitimlerini, yaşayışlarını, eğitimlerdeki cehennem ve esaret haftasını, NATO donanmasını esir almasını, keskin nişancı eğitimi gibi askerî bilgi ve anıların yanında Namık Ekin'in aşk hikâyelerini de buluyorsunuz. Kitapta yer verilen bilgiler oldukça ilgi çekici ve hayranlık uyandırıcı. Aksiyonu ve heyecanı içinize işleyen kitabın dilinin sade ve akıcı olması tek solukta bitireceğiniz bir okuma sunuyor. Hedeflerinizde başarıya ulaşmak istiyorsanız ve motivasyon kaynağı arıyorsanız İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir kitabını mutlaka okumalısınız.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Emekli Su Altı Taarruz (SAT) komandosu Namık Ekin, 1943 yılında İstanbul, Üsküdar'da dünyaya gelir. 12 yaşında askerî okula girer ve neredeyse ömrünün sonuna kadar askerlik yapar. Su Altı Taarruz (SAT) kursuna katılan 200 kişiden 21 kişi kalır ve bu 21 kişi arasından kursu birinci olarak tamamlar. Namık Ekin'in 14 branşta profesyonel sporcu olduğunu, 18 Guinness dünya rekoru sahibi olduğunu biliyor muydunuz? Üstelik bu dünya rekorlarının birçoğunu 70 yaşından sonra kırar ve kırdığı rekorları geçebilen insan da olmaz! 2005 yılında İstanbul Beylikdüzü'nde bir havuzun dibinde 5 gün 5 gece (121 saat 35 dakika) yaşayarak ilginç bir rekora da imza atar. Judo'yla da ilgili olan Namık Ekin, Türkiye'de en yüksek dereceye ulaşan Judo hocası olur. 300 binden fazla sporcu yetiştirerek en çok sporcu ve antrenör yetiştiren antrenör unvanını da alır. Hayatı boyunca cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar, Genelkurmay başkanları, Kraliçe Elizabeth ve Kraliçe Biatrix'ten üstün hizmet ödülleri alır. 11 farklı spor branşında şampiyonluklar kazanır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Namık Ekin'in İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir kitabından sonra İlber Ortaylı'nın hayat hikâyesini anlattığı Zaman Kaybolmaz'ını ve hayatın İlber Ortaylı'ya öğrettiklerini aktardığı Bir Ömür Nasıl Yaşanır? kitabını, Walter Isaacson'un Steve Jobs'un hayatını ve başarı öyküsünü anlattığı Steve Jobs'ı ve Joseph Murphy'in bilinçaltını değiştirerek neler başarılabileceğini aktardığı Bilinçaltının Gücü - Zihinsel ve Bedensel İyileşme'yi okumanızı öneririz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.