idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (3)

Kitaplarını N. G. Kabal imzasıyla yayımlayan Nagihan Gökçe Kabal, Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik adlı kitap serisinin ikinci kitabı Krallar ve Soytarıları'nda da Elemental diyarında yaşanan heyecanlı ve aksiyon dolu olayları anlatmaya devam ediyor. Lordlar ve Varisler isimli ilk romanın zihinlerde bıraktığı soruların cevaplarını içeren Krallar ve Soytarıları'nda savaşlar, kehanetler, tılsımlar, taht kavgaları ve aşk iç içe! Gelin, kadınlarının gücünü ön planda tutan bu eserin içeriğine kısaca değinelim.

 

"Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik - Krallar ve Soytarıları Özel Kutulu" adlı kitabı neden okumalısınız?

N.G. Kabal, Elemental diyarının kapısını akıcı anlatımıyla bir kez daha aralıyor. Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik serisinin ikinci kitabı Krallar ve Soytarıları, vârislerin dünyaya gönderilme anının anlatılmasıyla başlıyor ve Elemental diyarında kıyamet alameti sayılan bir gelişme meydana geliyor. Su Krallığı'nda iki kişinin birbirine sırtını dönmesi, zor günlerin başladığı anlamını taşıyor. Tarafını seçmek zorunda kalan Elemental diyarının sakinleri için yaşananlar hiç kolay olmuyor. Elemental'e eşitlik getirmek için uğraşan Su Krallığı'nın vârisi Nova ise yaşadığı zorluklara rağmen neşesinden ödün vermiyor. Kimsenin kimseye güvenmediği, aksiyonun hız kesmeden devam ettiği Elemental diyarında yeni bir oyun başlıyor ve bu kez taşlar vârislerin elinde. Su Lordu Arın, Gece Yarısı Lordu Daren, Hava Lordu Sina ile Su Krallığı'nın vârisi Nova dışında Ariana, Sonay, Evran, Amon ve Ayzer isimli karakterlerin bulunduğu romanda her karakter etkileyici bir şekilde kaleme alınıyor. Kitabı okurken kendinizi Elemental diyarında hissedebilir, karakterlerin mücadelesine eşlik edebilirsiniz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

1994 doğumlu genç yazarın ilk uzun romanını on altı yaşında kaleme aldığını ve bu romanın 2017 senesinde Gecenin Hikayesi-Aylema ismiyle yayımlandığını biliyor muydunuz? Martı Yayınları tarafından okurla buluşturulan Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik-Krallar ve Soytarıları Özel Kutulu set; ana karakterlerin yer aldığı üç farklı şömiz, Krallar ve Soytarıları seri posteri, üç adet karakter kartı ve kitap ayracı içerir. Fantastik, korku ve gerilim türünde romanlar kaleme alan Nagihan Gökçe Kabal'ın Gecenin Hikâyesi ve Gençlik Serüveni isimli kitap serileri bulunur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

N. G. Kabal'ın Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik-Krallar ve Soytarıları adlı romanını okuduktan sonra dilerseniz nefret, intikam ve tutku dolu bir hikâyenin yer aldığı Gecenin Hikayesi Seti-3 Kitap Takım'ı, sanat ve edebiyatın iç içe olduğu Gençlik Serüveni Seti - 4 Kitap Takım'ı ve polisiye türündeki Saklambaç'ı inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.