idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (13)
  • Soru ve Cevap (0)

Her şeyin başladığı yer olan Orta Dünya'da heyecan verici ve soluksuz bir maceraya ne dersiniz? İşte karşınızda dünya çapında büyük ses getiren, gelmiş geçmiş efsanevi hikayelerden biri olan Hobbit. İngiliz bir yazar, şair, filolog ve akademisyen olan John Ronald Reuel Tolkien'in âdeta bir külliyat oluşturduğu serinin önemli eserlerinden biri olan Hobbit; mitopya ve epik fantezi öğeleri içeren, her yaştan okuyucu büyüleyecek türde bir eser. İlk baskısından bugüne dek büyük bir okuyucu kitlesi kazanan, maceraperest kitapseverlerin vazgeçilmezi Hobbit'in bu denli popüler olmasını sağlayanın ne olduğuna birlikte bakalım.

 

"Hobbit" adlı eseri neden okumalısınız?

Orta Dünya evreninin büyüleyici ve maceralarla dolu olan öyküsünde tüm olayların başlangıcına doğru bir yolculuğa çıkacaksınız. J.R.R. Tolkien'in incelikli yaratıcı zekâsı ile kurgulanmış olan Hobbit, sizi bilinen insan türünün dışındaki varlıklarla tanıştırıyor. Cücelerin, Elflerin, Orkların, büyücülerin, ejderha ve Goblinlerin bulunduğu bu dünya; olağanüstü mücadeleleri muazzam bir kurgu ile işleyerek okuyucuyu nefes kesen bir serüvenin içine sürüklüyor. Romanın asıl kahramanı olan hobbit Bilbo Baggins'in yaşamakta olduğu mutlu, huzurlu ve oldukça sakin hayat; macera dolu bir yolculukla tamamen değişiyor. Tehlikelerle dolu bu yolculuğa çıkmayı hiç istemese de bir anda kendini maceranın ortasında bulan Baggins; dostluğun, mücadelenin ve savaşın içinde kendi ruhunu keşfediyor ve sahip olduğu gücün farkına varıyor. Bu fantastik kurgu, hem kahramanların incelikle işlenmiş karakterleri hem enfes betimleri ile kendinizi serüvenin tam ortasında hissetmenizi sağlıyor!

 

Bunları biliyor muydunuz?

İngiliz yazar J.R.R. Tolkien zekâsının enfes bir ürünü olan eserin aslında bir çocuk romanı olduğunu biliyor muydunuz? İlk baskısı 1937 yılında yapılan Hobbit, yazarın İngiltere'nin önemli edebiyat ödülü olan Carnegie Madalyası'na aday gösterilmesini sağlar. Tolkien, 1937 yılında yazdığı bu eser ile yalnızca çocuklardan değil yetişkinlerden de yoğun ilgi görür, ardından efsanevi Yüzüklerin Efendisi serisi ile devam ederek büyük bir popülerlik yakalar. New York Herald Tribune tarafından en iyi kurmaca çocuk eseri ödülünün sahibi olan ve günümüzde hala popülerliğini sürdüren eser, 2012 yılında "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" (IMDb: 7.8) ismiyle beyaz perdeye uyarlanarak seyirciden büyük bir beğeni kazanır. Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serisi, hem beyaz perdenin hem edebiyatın kültleri arasında.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Tolkien'in bu enfes serüveninin diğer yapıtlarını hala okumadıysanız Yüzüklerin Efendisi I-Yüzük Kardeşliği, Yüzüklerin Efendisi II-İki Kule, Yüzüklerin Efendisi III-Kralın Dönüşü kitaplarına bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:J. R. R. Tolkien
Çevirmen:Kemal Baran Özbek

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.