idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (20)
  • Soru ve Cevap (0)

Günlük hayatta karşılaşma imkânınızın çok düşük olduğu, tuhaf hayatların ve tuhaf insanların yaşamlarını usta yazarların kalemlerinden okumayı sevenlerden misiniz? Büyülü gerçeklik akımının öncüsü Gabriel Garcia Marquez'in kaleminden çıkan şaşırtıcı, birçok okuru tarafından eleştirilen ve sansasyon oluşturmayı başaran Benim Hüzünlü Orospularım adlı kitabını siz de merak ediyor olabilirsiniz. Yalnızlık ve aşk temalarını yoğun bir şekilde hissettiren usta yazar Gabriel Garcia Marquez'in kaleminden çıkan, Benim Hüzünlü Orospularım adlı romanı gelin kısaca inceleyelim.

 

"Benim Hüzünlü Orospularım" adlı kitabı neden okumalısınız?

Garbiel Garcia Marquez'in dünyaca tanınmış başarısı, etkileyici ve akıcı üslubu Benim Hüzünlü Orospuların adlı eserinde de açıkça görülüyor. Doksanıncı yaş gününü bakire bir kız ile kutlamak isteyen yaşlı bir gazetecinin, kıza âşık olması ile hayatı değişiyor. Gittiği genelev odasında kızı uyurken bulan yaşlı adam ilk gördüğü anda küçük kıza büyük bir tutku ile bağlanıyor. Okur, romanın anlatıcısı ve başkahramanı olarak bu yaşlı gazeteciyi görüyor. Kendisini huysuz ve çirkin olarak tanımlayan bu yaşlı adamın adından hiç bahsedilmiyor. Hayatı boyunca hiç evlenmeyen yaşlı gazeteci tüm ömrünü genelevlerdeki kadınlarla para karşılığında birlikte olarak geçiriyor. Doksanıncı yaşında karşılaştığı bakire kıza âşık olan yaşlı gazeteci, küçük kıza bir İspanyol romanında karşılaştığı Delgadina adını veriyor. Benim Hüzünlü Orospularım adlı kitabı ile doksan yılın sonunda hayatın anlamını keşfeden yalnız ve yaşlı bir adamın iç dünyasını ustalıkla okura yansıtmayı başarıyor Gabriel Garcia Marquez. Oldukça akıcı bir dil ile kaleme alınan eseri bir solukta bitireceğinize eminiz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Tam adı Gabriel Jose de la Conciliacion Garcia Marquez olan ve tüm Latin Amerika'da Gabo lakabı ile tanınan yazarın Neustadt Uluslararası Edebiyat Ödülü ile Nobel Edebiyat Ödülü'nü aldığını biliyor muydunuz? Her kitabında farklı bir yol çizmeye çalıştığını söyleyen Gabriel Garcia Marquez'in, toplam 96 sayfadan oluşan Benim Hüzünlü Orospularım adlı kitabında gerçeklik temasına verdiği önem açıkça görülür. Orijinal adı Memoria de mis Putas Tristes olan Benim Hüzünlü Orospularım adlı romanının Can Yayınları'ndan yapılan ilk baskısı 2005 yılına ait. Eser İspanyolca aslından Türkçeye İnci Kut tarafından çevrilir. Romanda; yalnızlık, yaşanmamışlıklardan doğan ölüm korkusu ve aşkın hüznünü görebilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Gabriel Garcia Marquez'in Benim Hüzünlü Orospularım adlı eserini beğendiyseniz aynı yazarın; Yüzyıllık YalnızlıkKırmızı Pazartesi ve Kolera Günlerinde Aşk kitaplarını da çok beğeneceğinize eminiz!

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Gabriel Garcia Marquez
Çevirmen:İnci Kut

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.