idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bir Tarihçiden yemek kitabı mı? Dediğinizi duyar gibiyim. Hangimizin yemekle ilgisi yoktur ki… Kimimiz sadece yaşamak için bununla ilgiliyken kimimiz için yemek vazgeçilmez bir hayat gailesidir. Belki fazla meşguliyetten, belki sadece sofrada geçirilen zamanı kaliteli geçirmekten öte başkaca bir şey istememekten olsa gerek uzun yıllar benim için de bu seviyede kaldı ilgim. Ta ki ilk emekliliği yaşayana dek…

O zaman anladım ki yemek kültürü, farklı lezzetler, türü ve tarifi sadece size ait menüler öyle bir serüven ki içine dalmamak olmadı desem yeridir. Özellikle seyahatlere de zaman ayırabildiğim bu zaman diliminde arşivimde beni aşan bir birikim oluşmuştur.

“Yemek ne güzel”adlı bir blog açarken istediğim şey, bilgilerimi paylaşmak, yaşamın vazgeçilmezi yemeklerle ilgili yöresel ve ulusal düzeyde bir de benim mutfağımdan bakmanızı sağlamak idi amacım.

Bu işe merakımın önemli sebebi rahmetle andığım annem Zahide Bolcan'dır. Çok güzel yemek yapan bir annenin sunumlarından yeterince nasibini almış birisi olarak bir de baktım ki ben de aynı yoldayım. Yani, gittiğim her yerin önce mutfağını merak etmek, uygulamak, yaymak ve sunmak... Beni tanıyanlar bilirler, her ortamda ve en ciddisinde bile yemeklerimle bilinirim... Daha ne olsun?

Kısaca bütün bunları sizlerle paylaşmamak olmazdı. Benim gibi bu işe merak salanlara, çeşitlilikleri merak edenlere ve “ben de yapabilir miyim acaba?” diyenlere bir faydam olursa ne mutlu bana…

Afiyetler olsun…

Sacide Bolcan

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.