idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Aşkın, bilim kurgunun ve fantastik dünyanın birbiriyle uyumuna tanıklık etmek ister misiniz? Bambaşka bir dünyada bizimkinden farklı kuralların hâkim olduğu bir sisteme yolculuk edeceğiniz Orion, fantastik roman kategorisinde bir eser. İlginç bir kurgu ve alışık olmadığınız türden bir yorumla karşılaşacağınız bu kitabı çok seveceğinizi düşünüyoruz. O hâlde gelin, bu kitabın içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"Orion" adlı kitabı neden okumalısınız?

Almina Taner'in henüz 17 yaşındayken yazdığı Orion romanı, Skyrea gezegeninde geçiyor. Dünya artık çok yıprandığından alternatif bir gezegen, yaşam için yeni bir umut doğuruyor. En önemlisi, bu gezegende kötülüğe dair hiçbir iz yok ve burada yaşayan herkes çok mutlu bir hayat sürüyor. Kitabın başlarında olay örgüsü okura aktarılırken gezegene dair hâkim olmanız gereken tüm bilgilere de yer veriliyor. Çünkü iyilik ve mutluluğun egemen olduğu bu gezegende bazı insanlar gizemli bir şekilde yok oluyor. Alnilam’ın en yakın dostları olan ikizlerden Polaris’in gölgeye dönüşmesi ile macera dolu bir serüven başlıyor. Alnilam onu bulmaya çalışırken aşık olduğu Alphard’ın da gölgeye dönüşmesinden çok korkuyor. Alnilam bu korkuyu yenemeden, hiç düşünmediği olaylara şahit oluyor. Tüm gizemlerin arkasında yatan sebepleri bulmaya çalışan Alnilam'ın zihnini "Capella ve Alphard’ın bu gezegendeki asıl görevleri neler? Görevlerini yerine getirip gezegenlerini tekrar yaşanabilecek bir hâle getirebilecekler mi?" soruları kurcalıyor. Akıcı ve sade bir anlatıma sahip kitabı okurken sayfalar birbirini kovalayacak! Eğer Orion'un konusu ilginizi çektiyse bu romana bir şans verebilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

2004 yılında İzmir'de dünyaya gelen yazarın okul yıllarında yazı yeteneğiyle pek çok edebi yarışmada derece aldığını biliyor muydunuz? Almina Taner çok sevdiği yazı yazma alışkanlığını ortaokul yıllarında kazanır. Yazı yazma sanatı ile kurduğu bağı, "İç dünyasına yaptığı yolculuğu kalem yoluyla aktarmak." olarak nitelendirir. İlk baskısı 2021 yılında okurla buluşan Orion 448 sayfadan oluşur. Fantastik imgelerin yer aldığı kapak tasarımıyla odak noktası hâline gelen eser, Martı Yayınları etiketiyle okurların beğenisine sunulur. Adını bir takımyıldızından almış olan bu kitabı elinizden düşüremeyeceğinize inanıyoruz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Orion, genç yazar Almina Taner'in ilk kitabı olma niteliğini taşır. Bu kitabı severek okuduysanız yazarların kaleminden çıkmış Yüzüklerin EfendisiHırsızların DansıYedi Krallık ŞövalyesiHarry Potter Film Dehlizi Kitap 1: Orman Göl ve Gök SakinleriLanetlerin KrallığıGölge ve Işık KrallığıMerlin Kayıp Yıllar ve Cam Şato kitaplarını da inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.