idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (4)
  • Soru ve Cevap (0)

Bebeğinizle daha kaliteli vakit geçirmenize rehberlik eden bir kitap ister misiniz? Bebeğimle Oynuyorum kitabı anne ve bebek arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek üzere geliştirilen birbirinden farklı faaliyetleri sunuyor. Oyunları gereksinimleri ve etkileriyle birlikte detaylı bir şekilde ele alıyor. Gelin, bebeğiyle oynamak isteyen tüm ebeveynlere ilham olan bu kitabı daha detaylı inceleyelim.

 

"Bebeğimle Oynuyorum" adlı kitabı neden okumalısınız?

Uzman Gelişim Psikoloğu Sinem Özen Canpolat tarafından kaleme alınan Bebeğimle Oynuyorum adlı kitapta sadece oynanabilecek oyunlar değil, bu oyunların neden ve nasıl oynanacağına dair bilgiler de yer alıyor. Kitapta ilk altı ay için çocuklara yönelik geliştirilen ve kas yapılarına olumlu katkılar sunan ve aynı zamanda zekâ geliştirici etkinlikler yer alıyor. Eserde detaylı bir şekilde anlatılan 101 oyundan her biri ebeveyn ve bebek arasındaki iletişimi geliştiriyor. Oyunların hangi dönemde ve nerede oynanabileceği; çocukların fiziksel, dilsel ve zihinsel gelişim durumlarına göre değişiyor. Oyun türleri haricinde bebeğin ilk altı aylık değişimi de kitaptaki bilgiler aracılığıyla takip edilebiliyor. Akıcı ve sade bir anlatıma sahip olan eser, yeni ebeveynler için bir rehber niteliği taşıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Bebeğimle Oynuyorum adlı eserde takip ve oyuncak listesi bulunduğunu biliyor muydunuz? Kitapta yer alan oyunlar, bebeklerin sadece fiziki ve zihinsel gelişimine değil aynı zamanda ilk eğitimlerine katkı sağlar. 2014 yılında Hayykitap Yayınları tarafından yayımlanan eser toplamda 152 sayfadan oluşur. Kitap içeriği gelişim aşamalarına göre ayrılır. Eser Uzman Gelişim Psikoloğu Sinem Özen Canbolat tarafından yazılır ve yazarın bu alandaki araştırmalarını içerir. Yine yazar Sinem Özen Canbolat tarafından kitapla birlikte düzenlenen ve kitabın adını taşıyan ''Bebeğimle Oynuyorum'' etkinlikleri Türkiye'de ilk kez ebeveyn rehberliğini ve ilk altı ay oyun grubu faaliyetlerini birlikte sunar.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Bebeğimle Oynuyorum kitabını sevdiyseniz Uzman Gelişim Psikoloğu Sinem Özen Canbolat tarafından yazılan Uyku, Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz (0-36 Ay) kitabını da inceleyebilirsiniz. Bebek ve ebeveyn arası ilişkilere yoğunlaşan Merhaba BebekPrematüre Bebek BakımıBebek Daha DoğmadanA'dan Z'ye Hamilelik ve Bebek Bakımı-Sevgili Bebek HoşgeldinHamilelik & DoğumDoğal Hamilelik Rehberi-Anneler İçin Sağlıklı Seçimler Yapma RehberiHamilelik Doğum ve Bebek Bakım Kitabı9 Ay 10 Gün Hafta Hafta Hamilelik ve Bebeğimin Beslenme Kitabı adlı kitaplar ebeveynlerin en çok tercih ettiği eserler arasında bulunuyor. Hem hamilelik dönemi hem yenidoğan dönemi için bebek bakımına ve eğitimine dair pek çok bilgi bu kitaplarda yer alıyor.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.