idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Benim babam.....

Halepli bir annenin ve Urfalı bir babanın çocuğu olarak,Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. Dedemin görevi icabı çocukluğu ve gençliği güney ve güneydoğu anadolu bölgesinin bir çok şehrinde geçmiştir. Şanslı çocuklardanmış babam, şimdi peşinden koşsak da bulmakta epey zorluk çekeceğimiz o eşi bulunmaz lezzetlerle büyümüş. Onun mutfaktaki hünerine aslında biraz da alınyazısı diyebiliriz. Mutfak kültürünün hayatımızda bu kadar önemli olmasının sebebi de budur.

Ticaret hayatının yanı sıra bizlere, dostlarına ve sadece sevdiği insanlara kendi elleriyle yemek pişirmek, her seferinde sofrada bir araya gelerek bu lezzetleri sunmak babamın ritüelleri arasında ilk sıradadır.

Şahsına münhasır adamdır babam....

Ben babamdan; İyi yemek yapmanın bir formülü olmadığını, çok küçük dokunuşların dahi muhteşem lezzetlere dönüşebildiğine şahit oldum.

“Babamın mutfağı” babamın bizler için mutfakta gösterdiği hassasiyetin, onun bizim için sarf ettiği emeğin ve unutulmasını hiç bir zaman istemediğim o muhteşem lezzetlerden, bir çok kişinin daha faydalanması için derlediğim bir kitap oldu.

Tariflerin tamamını babamın dilinden aktardığım ve çok değerli olduğuna inandığım bu kitabın sizlere de faydalı olması dileğimle...

Sevgiyle kalın...

Gamze Fırat Öztürk

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.