Urfa Mutasarrıfı Nusret Bey İhsan Kurt
Sepette İndirim
141,12 TL201,60 TL
Kitap Formatı: Ciltsiz
Ciltsiz
Kargo Bilgileri
Standart Teslimat
15 Ağustos Cuma kargoda
Kuponlar
150 TL
Alt Limit: 2.000 TL
Son 18 gün
100 TL
Alt Limit: 1.500 TL
Son 18 gün
75 TL
Alt Limit: 750 TL
Son 18 gün
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
İhsan KurtKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2014Kitap Seti
HayırÖnerilen Ürünler
Kardeşine yazdığı son mektuplarının birinde Nusret Bey şu vasiyetlerde bulunmuştur
"Kardeşim,
Bugün hayatımın son dakikalarını yaşıyorum. Vicdanım kat'iyyen muazzeb değildir. Hayatımda millet ve vatanıma hizmetten başka gayem yoktu. Onu elhamdülillah kemali sıdk ve istikamette (tam bir sadakât ve doğrulukla) ifa ettim. Bana isnad olunan cerâimin hiçbirisinin faili değilim. Masum ve bîgünahım. Garaza kurban oluyorum. Mustafa Paşa, garazım bugün de gösterdi. Küçük çocuklarımı, zevcemi yalnız ve pek fakir olarak bırakıyorum. Beş gün sonra yiyecekleri bile kalmayacaktır."
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 268
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Akıl Fikir Yayınları
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
201,60 TLSepette İndirim
141,12 TL