idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (7)
  • Soru ve Cevap (0)

Tepenin Laneti’nde Dave Gurney ile heyecan ve gizem dolu bir yolculuğa son hızla devam etmeye hazır mısınız? John Verdon’ın çok sevilen cinayet dedektifi Dave Gurney’i bu romanda esrarengiz bir vaka bekliyor. Gelin, Tepenin Laneti’nde halk tarafından zombi cinayeti olarak adlandırılan bu vakayı daha yakından inceleyelim.

 

“Tepenin Laneti” isimli kitabı neden okumalısınız?

Polisiye türünün en güzel örneklerini veren yazarlar arasında yer alan John Verdon, Tepenin Laneti’nde okuyucuyu yanıltmayarak heyecan ve gizem dolu bir okuma sunuyor. Larchfield halkı, kasabanın en zengin ve en güçlü insanı olan Angus Russell Harrow Hill'deki malikânesinde ölü bulunduğunda derinden sarsılıyor. Suç mahallinde toplanan ipuçları ve DNA'nın ön analizi, kurbana olan nefreti iyi bilinen Billy Tate'in suçlu olduğuna işaret ediyor. Ama ortada bir problem var: Billy, Angus öldürülmeden tam bir gün önce bir kilisenin çatısından düşerek ölüyor. Daha da ilginci, polis Tate'in tabutunu kontrol etmeye gittiğinde tabutun kırıldığına ve cesedin de ortadan kaybolduğuna tanık oluyor. Bu esrarengiz cinayet yüzünden eskiden oldukça huzurlu ve sakin olan Larchfield kasabasında artık huzurdan eser kalmıyor. Zamanla bir dizi cinayet işlenmeye başlıyor ve her şey kontrolden çıkıyor. Eski NYPD dedektifi Dave Gurney, Tepenin Laneti’nde yalnızca bir katille baş etmek zorunda kalmıyor, aynı zamanda hızla kontrolden çıkan kasabayı yeniden düzene oturtmak için mücadele ediyor. Okuyucu sakin bir kasabada işlenen cinayetin halk üzerindeki yıkıcı etkilerine yakından tanık oluyor. John Verdon’ın ustaca inşa ettiği kurgusu sayesinde romandaki merak ve heyecan son sayfalara kadar muhafaza ediliyor. Sürükleyici bir anlatımla yazılmış bu romanı okurken yazarın hayal gücüne hayran kalmaktan kendinizi alamayacaksınız. Elinizden bırakmakta zorlanacağınız Tepenin Laneti polisiye seven her okurun kütüphanesinde bulunması gereken bir eser.

 

Bunları biliyor muydunuz?

John Verdon’ın yazma kariyerine eşinin destekleriyle başladığını duymuş muydunuz? Peki ya Dave Gurney serisindeki kitapların 20'den fazla dile çevrildiğini? Eleştirmenlerden ve okuyucudan oldukça olumlu değerlendirmeler alan Tepenin Laneti, Dave Gurney serisinin yedinci kitabı. Toplam 462 sayfadan oluşan ve orijinal ismi “On Harrow Hill” olan Tepenin Laneti, 2021 yılında Koridor Yayıncılık etiketiyle Türkiye’de okuyucuyla buluşturulur. Romanın Türkçeye tercümesini ise Ender Nail üstlenir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

John Verdon’ın tarzını ve üslubunu beğendiyseniz kaleminden çıkan Aklından Bir Sayı TutGözlerini Sımsıkı KapatFırtınada YanacaksınKurt GölüPeter Pan Ölmeli ve Şeytanı Uyandırma isimli eserlerine göz atabilir, dilerseniz onları okuma listenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca benzer türlerde kaleme alınan Tess Gerritsen’in kaleminden çıkan Dinle Beni - Bir Rizzoli ve Isles Macerası ve Jane Casey’nin kaleme aldığı Sessizliğin Peşinde romanlarını da inceleyebilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:John Verdon
Çevirmen:Ender Nail

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.