idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“İlmini Bilmek”!
Benim gözümde belediyecilik, halka iyi hizmet etmektir… Bu hizmetin nasıl yapılacağına kim, hangi yöntemle karar verecek? Başkanın iki dudağı arasında çıkan “emir” mi; paydaşların katılımıyla birlikte alınmış ortak kararlar mı? İlkemiz hangisi olacak? Benim için vazgeçilmez ilke, halkın gündelik yaşamını kolaylaştırmak, ge­leceğe güvenle bakmalarını sağlamak ve hizmet üretme sürecinde halkın katılımını mümkün kılabilmektir. Rantçı Belediyeciliğin altını üstüne getirdiği Ankara’nın ne hale düşürüldüğüne tanık olmuş; alternatif belediyecilik anlayışının taşıyıcı kolonlarının oluşturulma sürecine fikren, zihnen ve pratikte katılmış biri olarak, üstlendiğim görevleri yürütürken, Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun, “Sana Büyük Şehirlerden Bahsedeceğim” şiirinin son dizelerini hep yanı başımda taşırım.Bence bütün belediye başkanlarının baş ucunda taşıması gereken o şiirin ilgili dizeleri şöyle:
“…sokaklarında tanımadık yüz,
ensesine şamar atmayacağın kimse dolaşmasın.
her ağacına elin,
her karış toprağına terin değsin
ve kuytu evlerden birindesenden habersiz ölenler olmasın.”
Zor mudur, bu tarz bir belediyecilik?
Zor değildir ama “ilmini bilirsen!”
“İlmi” nedir?
Elinizdeki sözlük, belediyecilik alanıyla ilgili terimleri içeriyor. Terimlere ruh katacak olan belediyecilik yönteminizdir. Bilen bilir; her ne iş yapıyorsak yapalım, mutlaka katılımcı olunmalıdır.Başarı, katılımcılıktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.