idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Köydeki çiftçi kendi ihtiyacı olan yumurta ve et temini için kümes hayvanı beslerken şehir merkezinde yaşayan küçük tavuk yetiştiricisi hayal ettiği köy yaşamını bir parça olsun evinin bahçesine getirmeyi amaçlar. Tabii bu arada ticarî işletmeciliği de unutmamak gerek... Kümes hayvanları çocuklar için de sevimli birer oyun arkadaşıdır. Birer küçük tüy yumağı olan civcivlerin ilk haftalardaki görüntüleri çocukları cezp eder ve onlarda hayvan sevgisinin oluşmasına yardımcı olur.

Tavuğun biyolojik yapısı ve mizacı, yetiştirme sistemleri, kümes ve gezinti yeri, uygun bakım ve yemleme, hastalıklar ile kuluçka ve tavuk ürünlerinin değerlendirilmesi gibi konularda bilgi sahibi olunması yetiştiricinin yüksek verim alması açısından önemlidir. Ziraat yüksek öğrenimi görmüş Peitz'ler uzun yıllar kümes hayvanlarıyla yaşadıkları tecrübelerini sade ve eğlenceli bir dille aktardıkları kitaplarında tavukçuluk hakkında dogmatik kuralları sıralamaktan ziyade daha çok değişik fikirler sunmaya ve karşılaşabileceğimiz sorunlara yaratıcı çözümler üretmemizi sağlayacak bir bilgi altyapısı oluşturmaya çalışmışlar.



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.