idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

"Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları, Fatoş Karahasan'ın deyimiyle 'değişimin ruhunu ortaya koyabilmek ve ülkemizin dijital dönüşümüne katkıda bulunabilmek amacıyla' yazılmış bir kitap. Önümüzdeki dönemde markaları ve toplumları nelerin beklediğini merak edenlerin mutlaka okuması gereken bu kitaba sektörün ve iş dünyasının pek çok tanınmış ismi de yazılarıyla katkıda bulunuyor.

Dijitale bakış açılarını, saptamalarını ve öngörülerini aktarıyorlar. Bu kitap, internette kendine yer açmak ve gelişmek isteyenlere sunduğu formüllerle ilham veren bir kılavuz niteliğinde."Hanzade Doğan Boyner - Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı

"Bir zamanlar bilimkurgu diye düşündüğümüz birçok şey, teknolojik gelişmelerle zaman içinde hayatımızın olağan gerçeklerine dönüşüyor. Değişen yaşam koşulları, kurumlar için hayati öneme sahip olan pazarlama alanında da kuralların, tıpkı teknoloji gibi, yeniden yazılmasına neden oluyor. Fatoş Karahasan'ın Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları kitabı, yeni dünyaya ayak uydurmak isteyen kurum ve marka yöneticilerinin mutlaka okuması gereken önemli bir başucu eseri."Ayşegül İldeniz - Intel Yeni Teknolojiler Bölümü Dünya Başkan Yardımcısı

"Mobil ve dijital çağ olarak tanımlayacağımız yeni dönem, her işin önüne bir 'm-' gelmesiyle yeniden şekilleniyor. Mobilizasyon ve dijitalizasyon, pazarlama ve satış dünyasına yeni fırsatlar sunuyor. Bu yeni dönemde kalıcı olmak isteyen her marka ve her kurum, er ya da geç pazarlama dünyasının yeni normalleriyle tanışacak ve 'm-pazarlama' sayesinde hizmetlerini derinleştirecektir. Bu kitabın tüm yöneticilere 'mobil dijital devrim' yolculuklarında,faydalı bir kaynak olacağını umuyorum."Ahmet Pura - IAB Türkiye Başkanı-

Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları, değişimin ruhunu ortaya koyabilmek ve ülkemizin dijital dönüşümüne katkıda bulunabilmek amacıyla hazırlandı. Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları, pazarlamanın değişen ve değişmeyen doğrularını, marka yönetiminin kurallarını, dijital ve mobil dünyanın çalışma biçimlerini, sosyal mecranın, e-ticaretin yeni kurallarını sorguluyor. İnternetin tüm evrelerinin temel yapıtaşlarını inceleyerek, gelinen noktanın anlaşılmasına yardımcı olabilecek bilgiler sunuyor. Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları, uzun süreli bir okuma ve inceleme sürecinin eseri. Damıtılmış bilgi ve içgörüler üzerine kurulu. Her bölümün sonunda, Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarının yöneticilerinin, dijital dünya hakkında bilgi üretenlerin yorumları yer alıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 420

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: CEO Plus

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.