idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsanlık tarihine dair bilgilerinizi sorgulatacak bir kitapla tanışmak ister misiniz? Dünya dışı varlıkların Antik Çağ'daki ilkel insanları ziyaret ettiği yönündeki fikirlerini bilimsel yöntemler kullanarak ispat etmeye çalışan Erich Von Daniken'in, Tanrıların Arabaları - Tanrı Bir Astronot Muydu? kitabının içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"Tanrıların Arabaları - Tanrı Bir Astronot Muydu?" adlı kitabı neden okumalısınız?

Erich Von Daniken'in Tanrıların Arabaları kitabı, on iki bölümden oluşuyor. Bu bölümlerde esas olarak oksijenin insan yaşamı üzerindeki etkisi ve evrende insan dışında yaşayan başka türlerin olup olmadığı, uzay boşluğunda gezinen bir uzay gemisinin insanlık üzerindeki etkileri, ilkel insanların uzaylılarla karşılaştıktan sonra onları kendilerinden farklı görüp tanrılaştırması, en eski yerleşim yerleri, taşın erimesi, Antik Çağ uygarlıklarının haritaları, inşa ettikleri mimari yapıları neden inşa ettikleri ve havaalanları gibi konular irdeleniyor. Ayrıca Yahudi inancı çerçevesinden dinsel imgelerin gerçek hayata yansıması sorgulanıyor. Erich Von Daniken'in tartışmalara yol açan uzaylıların insanın atası olduğu teorisi güçlü ve akıcı anlatımıyla okurları etkilemeyi başarıyor. Yazar, açıklık getirmeye çalıştığı bu konularda kendi teorilerini arkeolojik kalıntılarla kanıtlamaya çalışıyor. Varoluşa ve evrendeki gizemli meselelere dair sorgulama yeteneğinizi geliştirecek ve düşünce alanınızı genişletecek bu kitabı çok seveceğinizden eminiz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

İsviçreli yazarın Boliviana Üniversitesi tarafından fahri doktora ile ödüllendirildiğini biliyor muydunuz? Ayrıca "Huesped Illustre Ödülü", "Lourenco Filho Ödülü", "Order of Cordon Bleu du Saint Esprit Ödülü" ve "Explorers Festival Ödülü" ne de layık görülür. Koyu bir Katolik olarak yetiştirilen yazarın uzaylılar ile ilgili ortaya attığı düşünceleriyle tanınırlığı artar. 1968 senesinde kaleme aldığı Tanrıların Arabaları isimli kitabında dünya dışı varlıkların dünyaya gelerek ilkel insanların kültürel oluşumuna etki ettiğine dair iddiaları bazı tartışmaları başlatır. 232 sayfadan oluşan kitap, Aslı Gizem Korkmaz tarafından Türkçeye çevrilir ve 2016 yılında Artemis Yayınları etiketiyle okurların beğenisine sunulur. 1970 yılında aynı isimle sinemaya uyarlanan Tanrıların Arabaları (IMDb: 7,5.10) belgesel filminin yönetmenliğini Harald Reinl yapar. Film, En İyi Belgesel Film dalında Akademi Ödülleri'ne aday gösterilir. Dilerseniz kitabı okuduktan sonra filmini de izleyerek iki eser arasında kıyaslama yapabilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

1935 doğumlu Erich Von Daniken'in 1970-2013 yılları arasında Almanca ve İngilizce olarak kaleme aldığı 35 eseri bulunur. Yazarın Tanrıların Arabaları - Tanrı Bir Astronot Muydu? isimli kitabını beğendiyseniz din ve tarih konulu Tüm Bildiklerinizi Unutun Tarih YanılıyorTanrıların SavaşıTanrıların Kanıtları ve Tanrıların Mucizeleri'ne de göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Erich Von Daniken
Çevirmen:Aslı Gizem Korkmaz

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.