idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Büyücü orduları ve yaratıkları İsimsizler Kalesi’ndeki bir avuç çocuğun üzerine yürüyor. Çocuklar kılıç, akıl ve cesaretlerini kuşanmak ve beklemek zorundalar.

Ruan’da İmparatorluk ordusu ve Prens İrkul’un topladığı asiler, son hesaplaşmaya hazırlanıyor.

Al’hazar Al’lar Adaları’na varıyor. Heybesinde gerçekler ve iç savaş olasılığı var. Gerçekler ortaya çıktıkça, Umay ve Erlik takipçileri arasında kılıçlar çekiliyor.

Aralarındaki sonsuz savaşın yeni bir aşaması için, Umay ve Erlik savaşı tanrılar katına taşıyor.

Bir büyücü kadın, güce tapmak ve bencil bir zulüm dışında hiç bir şey öğretilmemiş olan Pharsa; en aşağılık isteklerinin peşine düşüp, en asil amaçlara doğru giden bir yol buluyor önünde. Bir tercih hakkı olduğunu fark ediyor.

Savaş ve değişim zamanı geldi. Her insan tercih yapmak zorunda. Ya buldukları gerçeklikte yaşayacaklar, ya da cesaret ve emek ile kendi gerçekliklerini kuracaklar.

Her savaş, iç savaştır. Her savaş, içimizdeki savaştır. Kendini yenenlerin zaferi kutlu olsun.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.