idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (17)
  • Soru ve Cevap (0)

Taht Oyunları

Fantastik edebiyatın gelmiş geçmiş en güçlü kalemlerinden George R. R. Martin, müthiş zekasını ortaya koyduğu Taht Oyunları ile dünyaya eşsiz bir miras bırakıyor. İlk yayımlandığı 1996 yılından bu yana tüm dünyada en çok okunan fantastik roman türüne giren eser, okuyucuları ejderhalar devrinin yaşandığı fantastik bir dünyada yolculuğa çıkarıyor. Güç, iktidar, hırs, aşk ve ihaneti doruklarında hissettiren roman serisi, bu kitapta 1’inci ve 2’nci kısımları ile birlikte yer alıyor.

Gerçekçi karakterleri ve sürükleyici olay örgüsü ile elinizden bırakamayacağınız Taht Oyunları, tarihi ve masalsı anlatımı eşsiz bir kurguyla bir araya getiriyor. Siz de iktidar savaşlarının ortasında nefes kesici bir deneyime hazırsanız, Taht Oyunları’nın büyüleyici atmosferine kendinizi bırakmanın tam vakti!

Yedi Krallık’ın Hüküm Sürdüğü Topraklarda Bir Serüvene Hazır mısınız?

Kış, gizemli tehlikeleriyle kapıda… Ve Yedi Krallık’ın hüküm sürdüğü bu diyarda, bu kış hiç olmadığı kadar çetin geçecek!

Taht Oyunları’nın kurgusu, Yedi Krallık’ın kuzey kısmında hüküm süren Stark hanedanlığının etrafında şekilleniyor. Romandaki olaylar, tüm krallığın hükümdarı olan Kral Robert’ın kuzeye ziyareti ile başlıyor. Sağ kolunun suikaste kurban gitmesi üzerine Kral, hanedanın başındaki Nedd Stark’tan yeni Kral Eli olmasını istiyor. Ve Nedd Stark, başta her ne kadar bu teklifi kabul etmek istemese de Kral’ın isteğine boyun eğmek durumunda kalıyor. Göreve başladığında ise ilk olarak, Krallık üzerinde söz sahibi bir diğer hanedan olan Lannisterların kirli oyunlarını açığa çıkarmaya girişiyor.

Bilinmeyenleri çözmek ve tehlikeli sırları ortaya dökmek için tehlikeli bir yola çıkan Nedd Stark, çabasının karşılığını çok geçmeden almaya başlıyor. Ancak ortaya çıkan her sır, ödenecek büyük bedelleri de beraberinde getiriyor.

Bunları Biliyor muydunuz?

George R. R. Martin’in en iyi eserlerinden biri olarak görülen Taht Oyunları, 1997 yılında Locus Ödülü’nü kazandı. 1998’de kazandığı Nebula Ödülü, kitabın aynı zamanda Dünya Fantazi Ödülü’ne aday gösterilmesini de sağladı. 2011 yılına gelindiğinde ise eser, New York Times’ın en çok satan romanları arasında bir numaraya yükseldi. Aynı yıl TV dizisi olarak da uyarlaması yapılan roman, tüm dünyada büyük yankı uyandıracak olan Game of Thrones efsanesini yarattı. Game of Thrones, bugün dünyada en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!

Dünyanın en sevilen fantastik romanları, bir tık uzağınızda sizi bekliyor! Kitaplığınızda en özel eserler arasında yer alacak Taht Oyunları’nın tüm kitapları ve çok daha fazlasına güvenilir alışveriş imkanıyla sahip olmak için hemen alışverişe başlayın!

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:George R. R. Martin
Çevirmen:Sibel Alaş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.