Diversey Suma Bac D10 Deterjan Dezenfektan 5,30 kg
40,71 TL X 36 Ay Alışveriş Kredisi Fırsatı
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Hacim
5 ltÖnerilen Ürünler
AÇIKLAMA
Suma Bac D10, gıda üretimi yapılan yerlerde temizlik ve dezenfeksiyon yapılmak üzere geliştirilmiş konsantre dezenfektan deterjandır.
ÖZELLİKLERİ
Suma Bac D10, tüm yüzeylerde tek kademede temizlik ve dezenfeksiyon yapan geliştirilmiş konsantre bir dezenfektan deterjandır.
Gıda sektöründe bulunan tüm yüzeyler için uygundur.
QAC, su sertliği bağlayıcı maddeler ile pH dengeleyicilerin kombinasyonu olan bu ürün, bütün sulu ortamlarda bulunabilecek geniş bir yelpazedeki mikro-organizmalara karşı son derece etkindir.
Formülasyon ayrıca aktif maddeler içerdiğinden, ürünün tek kademede temizlik ve dezenfeksiyon yapmasını sağlar.
ÜRÜN AVANTAJLARI
Tek ürünle temizlik ve dezenfeksiyon.
Yağ ve kurumuş gıda kiri üzerinde etkin.
Hijyen güvenliğini sağlamak üzere geniş bir yelpazede mikro-organizmalara karşı etkin.
Bütün su sertliklerinde kullanılabilir.
KULLANIM TALİMATLARI
Dozajlama (dozaj kapaklı 2L şişe için): Sprey metodu ile temizlik ve dezenfeksiyon:
1. 750 ml sprey şişe için 1 kapak (20 ml) ürün koyun, çalkalayın.
2. Kaba kirleri önceden alın.
3. Yüzeye solüsyonu spreyleyin.
4. 5 dakika bekleyin.
5. Gıdanın temas edeceği tüm yüzeyleri temiz suyla durulayın, kurumaya bırakın.
Şişede hazırlanan solüsyon 7 gün süre ile kullanılabilir. Şişeyi tekrar doldurmadan önce suyla çalkalayın ve kurutun.
Genel temizlik ve dezenfeksiyon:
1. 4L ılık su için 2 kapak (40 ml) ürün kullanın, karıştırın.
2. Kaba kirleri önceden alın.
3. Solüsyonu bez veya fırça ile uygulayın.
4. 5 dakika bekleyin.
5. Gıdanın temas edeceği tüm yüzeyleri temiz suyla durulayın, kurumaya bırakın.
2 lt den büyük ambalaj kullanımında, kontrollü kullanım için JohnsonDiversey QFM sisteminin kullanılmasını önerir.
Genel temizlik ve dezenfeksiyon:
1. Her 1lt ılık su için 10-15 ml ürün kullanın, karıştırın.
2. Kaba kirleri önceden alın.
3. Solüsyonu bir baz veya düşük basınçlı sprey ekipmanı ile uygulayın.
4. 5 dakika bekleyin.
5. Gıdanın temas edeceği tüm yüzeyleri temiz suyla durulayın, kurumaya bırakın.
Ağır kirli yüzeylerde Suma Bac D10 ile ön temizlik yapın.
TEKNİK DATA
Görünüm: Berrak, mor renkli sıvı pH, direkt: 10.7 Relatif yoğunluk [g/l, 20 ºC ]: 1.05
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.