idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İmparatorluk döneminden başlayıp cumhuriyete kadar uzanan süreçte karşı karşıya kalınan siyasi, sosyal, kültürel problemler ve değişim/dönüşüm sancılarının ortasında doğup gelişen Türk dergiciliğinin kısa bir sergüzeşti…

İlki 1883 sonuncusu 1957 yılında yayın hayatına giren sekiz derginin kuruluşları, içerikleri ve etkileriyle Türk basın ve düşün hayatındaki yerleri ve önemlerinin ele alındığı bu eserle adları unutulmuş kimi yazar, şair ve ediplerinin kültür hayatımıza rengini veren bakış açıları ve yorumlarını ilk elden öğrenmek imkânına kavuşmaktayız.

Bu çalışma basında sansür, dilde reform, Kur'an tercümeleri, siyasi iktidar ve askerî müdahale karşısında sergilenen tutum, iş hayatında kadının durumu gibi bazıları günümüzde hâlâ güncelliğini koruyan farklı alanlara ilişkin tartışmaların yanı sıra tanınmış şair ve yazar ya da mecmualar arasında vuku bulan polemiklere, halkın nabzını tutan anketlere, alanında yetkin şahıslarla yapılan röportaj/mülakatlara da tanık olmak isteyenler için…


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2011


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 149

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Başlık Kitaplar

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.