idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (10)
  • Soru ve Cevap (0)

Zihninizin yarattığı sorunlardan kurtulmak ister miydiniz? O sorunlardan kurtulup özgür bir yaşam elde etmek?.. Bu düşünce kulağa ne kadar iyi geliyor değil mi? Aslında bunu yapmak çok da zor değil. Sanılanın aksine, mutlu olmak ve bu yolda zihninizi özgürleştirmek belli tekniklerle yapılabilir. Eckhart Tolle'nın yazdığı Şimdi'nin Gücü Uygulama Kitabı isimli eser, aydınlanmış bilinç hâline nasıl bürüneceğinize ve bunu günlük yaşamınızda nasıl sürdürebileceğinize değiniyor. Gelin, bütün sırrın şimdide olduğunu söyleyen kitabı beraber inceleyelim!

 

"Şimdi'nin Gücü Uygulama Kitabı " isimli kitabı neden okumalısınız?

Geçmişi sürekli zihninizin bir bölümünde yaşatmak belki de hayatınızda bir daha yaşayamayacağınız bir anı kaçırmanıza neden oluyor. Aynı zamanda zihnimizin bir bölümünde sürekli "Gelecekte ne olacak?" düşüncesini yaşatmak da insanı yoruyor. Çünkü böylelikle içinde bulunduğunuz anı kaçırıyorsunuz. Yani önemli olan anda kalabilmek! Ne yapıyorsak, ne yaşıyorsak o an onun tadını alabilmek!.. Bu eser size bu anlamda çok şey katıyor. Başka düşüncelere, geçmişten gelen bir takıntıya ya da geleceğe dair bir kaygıya yer vermeden içinde bulunduğunuz anı nasıl yaşayacağınızı gösteriyor. Kısacası, size hayat yolunuzda rehberlik ediyor. Bir kişisel gelişim kitabından da öte, içinde felsefi bilgiler barındırıyor. Şimdiye odaklandığınızda asıl mutluluğa erişeceğinizi söylüyor. Yazar, sunduğu tezleri son derece mantıklı cümlelerle birleştiriyor. Bu kitabı okuduğunuzda her cümlede kendinize pay çıkarabiliyorsunuz. Hayatınızla ve kendinizle ilgili sürekli bir münakaşa içindeyseniz Şimdi'nin Gücü Uygulama Kitabı tam aradığınız kitap!

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

Yazar Eckhart Tolle'nin hayatının bir döneminde çok uzun ve oldukça yoğun bir depresyon yaşadığını, bu sürecin ardından bir gün ruhani bir aydınlanma yaşadığını ve zaman içinde kendini tamamen ruhani öğretmenliğe ve yazarlığa adadığını biliyor muydunuz? Aradığınız bütün cevapların şimdinin içinde gizli olduğunu vurgulayan kitap zamanın kıymetini de hatırlatır. Yazar, geçmiş ve gelecek üzerine düşünmenin zihnimizin bize sunduğu bir illüzyondan ibaret olduğunu, bu düşüncelerin önüne geçip mutlu olabilmek için anda kalmayı öğrenmenin gerekliliğini vurgular. Zihnimizin gözlemcisi olduğumuzda anda kalmayı başarabileceğimizi söyler. Bu kitap, ilk kitap olan "Şimdi'nin Gücü " isimli eserin uygulama kitabı niteliğinde sunulur ve daha net cümlelerle hayatınıza dokunur. 127 sayfadan oluşan eser, Semra Ayanbaşı'nın çevirisiyle Akaşa Yayın tarafından 2000 tarihinde yayımlanır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Eğer bu kitap ilginizi çektiyse serinin ilk kitabı olan Şimdi'nin Gücü isimli esere, yine aynı yazarın Var Olmanın Gücü ve Yeni Bir Dünya - Hayatın Amacına Uyanacaksınız isimli eserlerine göz atabilirsiniz. Keyifli okumalar!

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Eckhart Tolle
Çevirmen:Semra Ayanbaşı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.