idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Satranç, dünyaca tanınmış Avusturya-Macaristanlı yazar Stefan Zweig’in Brezilya’da sürgündeyken yazdığı ve Şubat 1942’deki intiharından sadece birkaç gün önce tamamlayıp Amerikalı yayıncısına gönderdiği son başarısıdır. Zweig, Satranç kitabı ile Avrupa kültürünün Nasyonel Sosyalist ve Faşizm tehlikesi altında yok oluşuna değinir.

New York’tan Buenos Aires’e gemiyle seyahat edenler arasında bulunan Dr. B, Naziler tarafından tutuklanıp işkence görmüş ve tutukluluğu sırasında tesadüfen eline geçen bir kitap ile satranç oynamayı öğrenmiştir. Aynı gemide onunla birlikte Dünya Satranç Şampiyonu ile satranca gönül vermiş Amerikalı zengin petrol milyoneri de seyahat etmektedir. Dr. B, kendini birden hiç beklemediği bir oyunun içerisinde bulur.

Gerilimli, heyecan dolu kurgusunun yanında kahramanın ruhsal gelgitlerinin ustalıkla tasvir edildiği bu uzun öyküde her bakımdan etkileyici anlatıma şahit olacaksınız.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.