idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Rusya'da 1917 Ekim Devrimi sonrası bireysel ya da kitlesel, zorunlu ya da gönüllü olmak üzere farklı nedenlerle köklerinden kopmak zorunda kalan pek çok Rus yazar gittikleri ülkelerde küçük bir Rusya yaratırlar adeta. Ve nereye giderlerse gitsinler kendilerine özgü olanı yanlarında götürürler. Anavatana olan hasret, yanlızlık, unutulmuşluk, yabancılık hissiyatıyla dökülür çoğu zaman satırlara...

Yeni ve zorunlu bir hayatın içinde var olma mücadelesiyle yurt dışında olsalar da ülkelerini daha iyi gözlemleme ve bulundukları yerle mukayese etme imkanı bulur ve bu suretle eserlerini yansıyanlarla, hem Rus edebiyatının hem de dünya edebiyatının gelişimine katkı sağlayan sanatçılar olarak yazın dünyasında unutulmayacak bir yer alırlar.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.