idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (7)
  • Soru ve Cevap (0)

Astrolojinin ve Ay düğümlerinin yaşamınıza olan etkisini öğrenmek ve bu etkiyi pozitif yönde uygulamak ister misiniz? Öyleyse Ruhsal Astroloji tam size göre! Ünlü Astrolog Jan Spiller okuyucuları astrolojinin bilinmeyen büyülü dünyasına davet ediyor. İçerisinde bulacağınız birçok astroloji detayı ile yeni bir bakış açısına hazır olun! Gelin, birlikte bu gizemli ve öğretici esere bir göz atalım.

 

"Ruhsal Astroloji" adlı kitabı neden okumalısınız?

Ruhsal Astroloji kitabı astrolojide önemli göstergelerden biri olan Ay düğümlerinin anlatıldığı on iki bölümden oluşuyor. Her burç için farklı bölümlerde verilen bilgilerin olduğu 624 sayfalık kitapta Jan Spiller Ay düğümleri hakkında yaptığı çalışma ve tecrübelerini sade ve akıcı bir dil kullanarak okuyucu ile paylaşıyor. Kitapta astroloji haritalarında bulunan kuzey Ay düğümünün insanların yaşam amacından gizli yeteneklerine kadar birçok etkisi anlatılıyor. Okuyucular için Ay düğümlerinin yorumlanmasını kolaylaştıran teknik astrolojik bilgiler veriliyor, bu bilgilerin yanı sıra çeşitli tablo ve astrolojik hesaplama yöntemleri de aktarılıyor. Kitapta okuyuculara hayat yolunda karşılaşacakları sorunları çözmeye yönelik öneriler de sunuluyor. Eserde "Ay düğümleri doğum haritalarında nasıl kullanılabilir?" ve "Ay düğümleri, ilişkileri ve hayata bakış açısını nasıl etkiler?" sorularına konunun detaylarına değinerek cevap veriliyor. Spiller, Ruhsal Astroloji kitabını okuyucuların karşılarına çıkacak engelleri aşmalarına yardımcı olmak ile birlikte astrolojiye olan bakış açısı değiştirmek amacıyla da kaleme alıyor. Her yaştan okura hitap eden kitap, bu alana ilgi duyan veya astroloji eğitimi devam eden okuyucular için yol gösterici olma özelliği taşıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Jan Spiller'in burçlarla ilgili pek çok yorumunun bulunduğu kendi adıyla bir internet sitesinin sahibi olduğunu biliyor muydunuz? Spiller birçok ünlü astrologdan astroloji eğitimi alır. Ruhsal astrolojiden ilişki astrolojisine kadar pek çok farklı alanda yayımlanan kitapları dünya çapında birçok dile çevrilir. Semra Ayanbaşı tarafından Türkçeye çevrilen Ruhsal Astroloji kitabı Türkiye'de kendi kategorisinde ses getirerek çok okunan ve satan kitaplar listesine girer. Akaşa Yayın tarafından basımı yapılan kitap herkes tarafından bilinmesi gereken konulara değinir. İlk basım yılı 2003 olan eser astroloji severlerin beğenisine sunulur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Astrolog Jan Spiller'in Ruhsal Astroloji adlı eserini beğendiyseniz bu alanda birçok detaya ve ileri düzey bilgiye sahip olacağınız Spiller ve Astrolog Devrim Dölen tarafından kaleme alınan Arap Noktaları - Astrolojide Gösterge Denklemleri ve Uranian Astroloji- Kozmobiyoloji adlı kitaplara da göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Jan Spiller
Çevirmen:Semra Ayanbaşı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.