idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kendi geleneğini yaratan Rakı Ajandası yepyeni içeriğiyle yine karşınızda.

 

Bu yıl konumuz üzüm. Çünkü rakı demek üzüm demek aynı zamanda; üzüm olmazsa rakı olmaz.

 

Üzümün anavatanı olan bu topraklarda binlerce yılda oluşmuş çok büyük bir kültür birikimi var. Bağcılık bilgisi, tarihi, mitolojisi, gastronomisi, edebiyatı, folklorüyle çok zengin bir içerik derledik sizin için. Ayrıca QR kodla hemen dinleyebileceğiniz üzümlü şarkılar ekledik.

 

Değerli katkılarıyla Ahmet Ümit, Akif Kurtuluş, Haydar Ergülen, Mahir Ünsal Eriş, Mehmet Teoman, Muammer Ketencoğlu, Şengül Hablemitoğlu, Taner Öngür, Tilbe Saran, Türkan Elçi, Vedat Ozan, Yekta Kopan da ajandamızda.

 

Rakı Ajandası’nda elbette rakı başrolde. Yine ilginç, gülümseten konular bulacaksınız rakı hakkında. Bilgi de çok, eğlence de.

 

Yine alıntılar yapacaksınız, paylaşacaksınız, elinizden bırakamayacaksınız.

 

Afiyet olsun.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.