idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

1136138

 

Polham 6in1 60W Type C, Micro ve İphone Lightning Kablolu, Dönüştürücü, Sim Aparatlı Seyahat Seti

 

1 - Çoklu adaptörler kiti: USB adaptör kiti, 3 USB adaptörleri ve USB C kabloları ile donatılmış dönüştürme, şarj etme ve iletme için çeşitli arayüzlerle tasarlanmıştır. Farklı ihtiyaçlar için Android/iOS cihazlarıyla uyumludur.
2 - Daha fazla şarj hattı: USB şarj kabloları seti bir all-in-one şarj çözümü sunuyor, doğru konektörü bulmak için mücadele etmeye gerek yok, temiz saklama kutusu 'te ihtiyacınız olanı bulmak için kolay ve kullanışlı.
3 - Yüksek kaliteli malzemeler: akıllı adaptörler, aşınmaya dayanıklı ve daha büyük ve daha büyük kablolarla donatılmış yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzemelerden üretilmiştir. Şarj ve iletim için yüksek verim sağlamak.
4 - Uygun boyut: dijital Gadget saklama kutusu, hafif ve taşınabilir olan yaklaşık 82.5*10mm/3.2*0.4 inç boyutunda tasarlanmıştır. Her yerde taşımak için cebinizde ve çantanızda saklamak kolaydır.
5 - Çok fonksiyonlu kiti: çok fonksiyonlu USB kablosu kart kiti 2 na-hayır SIM kart yuvaları ve 1 mikro SIM kart yuvası ile donatılmıştır (SIM kartları dahil değildir), gadget'ları düzgün bir şekilde saklamanıza ve saklamanıza yardımcı olabilir, ayrıca telefon tutucu stand olarak da uygundur.
Açıklama
1. Artık dışarı çıkarken bir demet kablo taşımaya gerek yok. Bu Mini dijital araçlar saklama kutusu, Android, iOS, USB ve C tipi için 4 farklı bağlantı noktası ile birlikte gelir, bu da birbirine dönüşebilir, şarj edebilir, transfer edebilir, vb.
2. Bir SIM kart takmanız gerektiğinde doğrudan kullanabileceğiniz bir kart tepsisi çıkarma pimi ile birlikte gelir. Artık bu küçük şey için avlanmak zorunda değilsin. Ayrıca kolay video izleme için yerleşik bir telefon standı var. Küçük ve taşınabilir, nereye giderseniz gidin yanınızda götürün!
3.60W yüksek güçlü şarj: bu tip C tipi C kablosu 60W yüksek gücü destekler ve hızlı bir şekilde cep telefonları, tabletler şarj etmek için hızlı bir şarj adaptörü ile kullanılabilir, dizüstü bilgisayarlar ve diğer cihazlar. İç bakır teller normal kablolardan daha büyük ve kalındır, şarj hızını artırmaya ve veri aktarmaya yardımcı olur.
4. Araba, ev, iş, cafe, açık ve diğer sahneler için uygundur.

 

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.