idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Masonluğun temel kaynaklarından olan Moral ve Dogma eserinin İkinci Cildi, Eski ve Kabul Edilmiş Skoç Riti’nin 24. Derecesi olan Tabernakl Prensi ile başlayıp 32. Derece olan Ulvi Sır Âli Prensi ile tamamlanıyor. Ritin 33. derecesi yazılamaz olduğundan Albert Pike onu kitaba dahil etmemiştir.

Bu ciltte Pike, dolu dolu 550 sayfa boyunca Astroloji, Numeroloji, Felsefe, Kabala, Simya, Hermetizm, Gnostisizm ve Majiyi derinlemesine inceliyor ve Masonluğun bu ilimlere yaklaşımını açıklıyor. Ayrıca Tapınak Şövalyeleriyle Gül-Haç Kardeşliğine değin bazı özel açıklama ve yorumlar getiriyor.

 

Masonluk, insandaki beşerinin, tanrısala boyun eğdirilmesidir; tutku ve arzuların ahlak hissi ve akıl tarafından fethidir; maneviyatın maddi ve duyusal olanla dinmeyen mücadelesi, çabası ve savaşıdır. Bu zafer, gerçek KUTSAL İMPARATORLUK'tur.

 Albert Pike

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.