idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Konağa yukarıdan bakarken bile heybeti belli oluyordu. Konak ve bahçesi neredeyse Enke’nin eski kasabası büyüklüğünde bir alana yayılmıştı. Üç katlıydı. Son kat çatı katına benziyordu. Çünkü ilk iki kata göre daralarak yükseliyordu duvarlar. Bazı yerlerde kuleleri andıran yapılar göze çarpıyordu. Koni şeklindeki çatının altında, yuvarlak duvarlar gözetleme kulesini olmalıydı. Son katın önünde büyük bir teras vardı. Binanın başında ve sonunda ise konak oval bir görüntü sergiliyordu.

Konak, bakımlı bahçenin tam ortasında bulunuyordu. Bahçe düzenlemesi labirenti andırıyordu. Konağa ulaşmak isteyenler, labirent bahçeyi geçmeliydi. Tabi yüksek demir duvarları geçip sınırları aşabilirlerse…”

“Enke ve Tulpar arasındaki ilişki bana en sevdiğim kitaplardan olan Jonathan Livingston’un Martı kitabını hatırlattı.”

-Psk. Dan. Gizem KOLÇAK

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.