idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Onu gördüğüm ilk anda Schumacher bin yılın yeteneği dedim. Öncelikle çok hızlıydı, tüm gerekliliklere sahipti, doğru bir yaklaşımı vardı, kendine güveniyordu ve bunu Grand Prix’den Grand Prix’ye ispatladı. Benzersiz biri! Bugün bile Formula 1 pilotları arasında en iyisi. (Niki Lauda) Schumacher önce Benetton takımında 2, sonra Ferrari takımında 5 kez olmak üzere toplam 7 kez dünya şampiyonluğunu kazanarak Formula 1 tarihinin en başarılı pilotu olarak adını spor dünyasına altın harflerle yazdırmıştır. Bunun yanı sıra; “en fazla yarış kazanan”, “en hızlı tur atan”, “en çok puan alan”, “bir sezonda en çok kazanan” pilot olarak sayısız rekorun da sahibidir. Pistteki soğukkanlılığı ve üstün motivasyonuyla göz dolduran Schumacher pist dışında da ailesine düşkün, iyi bir baba olarak bilinir. Aralık 2013’te ailesiyle birlikte çıktığı kayak tatilinde yaşadığı trajik kaza tüm dünyayı şok etmiştir. Motor sporları alanında iyi bir gazeteci olan Karin Sturm bu kitabında Schumacher’in yarışlarını, kazalarını, başarı ve başarısızlıklarının yanında özel hayatına ilişkin bilgileri de dürüstçe okurlarla paylaşıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 320

Ebat: 13x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Karin Sturm
Kapak:Filiz Odabaş
Çeviren:Tuna Alemdar
Editör:Erkan Küçük

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.