idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

20. yüzyıl boyunca ana akım iktisatçılar, iktisadî davranışı açıklamak için özellikle çıkarların rolüne odaklanırken, sosyologlar sosyal etkileşim ve sosyal yapının rolünü vurgulama eğiliminde olmuştur.

Bununla birlikte, kimi iktisadî fenomenlerin anlaşılmasında ilerleme kaydetmenin tek yolunun, çıkarları ve sosyal yapıyı aynı analizde bir araya getirmek olduğuna inanan sosyolog ve iktisatçılar da vardır. Richard Swedberg, bu çalışmada Max Weber’in böyle bir bütünleştirme girişiminde bulunduğunu ve bu doğrultuda engellerin birçoğunu ortadan kaldırmada başarılı olduğunu öne sürüyor. Bu başarıya rağmen Weber’in iktisat sosyolojisine yeterli ilginin gösterilmediğine dikkat çeken yazar, büyük sosyoloğun külliyatını iktisat sosyolojisi perspektifinden inceleyerek önemli bir eksikliği gideriyor.

Weber’in iktisat sosyolojisinin nasıl evrildiğini ve daha da önemlisi Weber’in bunu nasıl pratik ve verimli bir analiz haline getirmeye çalıştığını Genel İktisat Tarihi ve Ekonomi ve Toplum gibi temel metinler üzerinden inceleyen Swedberg’in çalışması, iktisat sosyolojisine yapılmış kalıcı bir katkıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.