idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (12)
  • Soru ve Cevap (0)

Farklı bir dünyanın, hatta tahmin edilemez bir geleceğin kapılarını aralamaya ne dersiniz? Thea Alexander, M. S. 2150 - Bir Makro Felsefe Klasiği ile sizi hayallerinizin ötesinde bir yolculuğa davet ediyor. 1970'li yıllarda geçen kurgu roman 2150 senesine çarpıcı bir bakış açısı sunuyor. Gelin, size benzersiz bir okuma deneyimi yaşatacak olan M. S. 2150 - Bir Makro Felsefe Klasiği’ne daha yakından göz atalım.

 

“M. S. 2150 - Bir Makro Felsefe Klasiği” adlı kitabı, neden okumalısınız?

Her şey, kitabın ana karakteri psikolog Jon Lake'in ilginç bir rüya görmesiyle başlıyor. Okuyucu, 1976 yılında yaşayan Jon ile makro toplumun dünyaya hâkim olduğu 2150 yılının dünyasına seyahat ediyor. Bu, tehlikeli ve bir o kadar da beklenmedik olayların yaşandığı, heyecanlı macerası ona 2150 yılında hayatın nasıl olduğunu gösteriyor. Jon’un bedeni uykuya daldığında, Jon 2150 yılında gözlerini açıyor; orada uyuduğunda ise şimdiki dünyasına dönüyor. 2150 yılı hastalıkların ve savaşların olmadığı, hiçbir suçun işlenmediği ve herkesin düşünme gücü ile iletişim kurabildiği ütopik bir dünya. Thea Alexander, M. S. 2150 - Bir Makro Felsefe Klasiği’nde okuyucuya, toplumun böylesine iyi bir seviyeye nasıl ulaştığını anlatıyor. Ayrıca Alexander, mikro insan ve makro insan arasındaki farklılıkların yanı sıra böyle bir dünyanın avantajlarını da gözler önüne seriyor. Jon'a serüveninde eşlik ederek yolculuğunun güzelliklerini hissediyorsunuz. Kitap; makro felsefe, aura, karma, reenkarnasyon ve ikiz ruhlar gibi kavramların etrafında şekilleniyor. Sayfalar ilerledikçe makro dünyada elde edilebileceğiniz hayatı düşünmekten kendinizi alamıyorsunuz. Geçen her sayfada farkındalığınızın arttığını hissedeceksiniz. Elinizden bırakmakta zorlanacağınız M. S. 2150 - Bir Makro Felsefe Klasiği hayata bakış açınızı kökünden değiştirecek bir güce sahip.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Psikolojik danışman olan Thea Alexander’ın bu kitabıyla en çok satan yazarlar listesinde yer aldığını biliyor muydunuz? Peki ya, ilk olarak 1971'de yayımlanan M. S. 2150 - Bir Makro Felsefe Klasiği’nin 600.000'den fazla kopya sattığını? Thea Alexander, eserinde yer alan felsefesiyle toplulukların oluşumuna ilham vererek sayısız insana ulaşır. Eleştirmenlerden ve okuyuculardan büyük ilgi gören kitap olumlu değerlendirmeler alır. Toplam 384 sayfadan oluşan ve orijinal ismi “2150 A.D.” olan M. S. 2150 - Bir Makro Felsefe Klasiği, ilk olarak 1997 yılında Akaşa Yayın tarafından Türkiye’de okuyucuyla buluşturulur. Romanın Türkçeye tercümesini ise Semra Ayanbaşı üstlenir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Benzer türde kaleme alınan Yakma Zevki: Fahrenheit 451 Öyküleri1984Cesur Yeni Dünya ve Biz isimli romanlara göz atabilir, dilerseniz onları da okuma listenize ekleyebilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Thea Alexander
Çevirmen:Semra Ayanbaşı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.