idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayatımızın her noktasında sıklıkla karşılaştığımız, tatlılık abidesi olduğu büyük bir kesim tarafından kabul edilen, sevimli, hareketli ve eğlenceli bir canlı aramızda dolaşmaktadır. Öyle ki, onların sevimli ve tatlı hallerini gördüğümüzde, sıkıntılarımızı unutur ve yüzümüzde tebessümler bir güneş gibi doğmaya başlar.
Son yıllarda evlerinde vazgeçilmezi olmaya başlayan bu tatlı canlılar Kedi kardeşlerdir. Kedi kardeşler, son yıllarda dünyada ki en popüler evcil canlı olmuşlardır. İnsanlar, kendilerini daha yakından tanımak, sevimli ve tatlı hallerine daha uzun şahitlik edebilmek için yanlarından ayırmak istememişlerdir.
Bu durum insanların asırlardır şu soruyu sormalarına sebep olmuştur: “Kediler neden bu kadar tatlı? “
İşte elinizde ki eserde, bu güzel soruya, olması gerektiği gibi manevi bir bakış açısıyla, gerek Yüce Rabbimizin o güzel isimlerinin yansımasıyla, gerekse de, Peygamberimiz aleyhisselatü vesselamın mübarek hayatından çıkarımlar ile cevap vermeye gayret ettik...
Bu çalışma gönül dünyanıza merhamet ışığı olacak ve İNŞALLAH bu eseri okuduğunuzda, başta kedi kardeşler olmak üzere, bütün canlılara, çok daha şefkat dolu bir gönül penceresinden bakacaksınız...

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.