idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (1)

Dünya siyasetine yön vermiş isimlerden olan Adolf Hitler'in ideolojisini kendi ağzından öğrenmek ister misiniz? Alman politikacı ve yazar olan Adolf Hitler tarafından otobiyografi türünde yazılan Kavgam adlı eser aynı zamanda bir siyasi manifesto niteliği taşıyor. Kitap içerisinde 20. yüzyıla damgasını vuran ve diktatör olarak tarihe adını yazdıran Hitler'in iktisadi ve siyasi düşünceleri yer alıyor. Yazarın yaşadığı dönemi ve kendi hayatını aktardığı bu eser yayımlandığı günden beri yediden yetmişe birçok kişinin ilgisini çekiyor.

 

"Kavgam" adlı kitabı neden okumalısınız?

544 sayfadan oluşan Kavgam isimli eser Adolf Hitler'in hayatını ve düşünce dünyasını yansıtıyor. Yazar, ressam ve aynı zamanda devlet adamı olan Hitler, bu eserinde nasyonal sosyalizmin fikirlerini ayrıntılı bir şekilde ele alıyor. Irkçılık ve milliyetçilik kavramlarına eserinde sıklıkla yer veren yazar, üstün ırk olarak nitelendirdiği Almanların geleceğini nasıl daha iyi bir şekilde kurulabileceğini kendi fikirleri doğrultusunda okuyuculara aktarıyor. Hitler'e göre birçok ırk, Almanya için tehdit unsuru oluşturuyor. Kitap içerisinde Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisinin kurulma süreci ve Hitler'in iktidara gelişi de yer alıyor. Bir toplumun nasıl yönetilmesi gerektiğine ve nasıl etki altına alınabileceğine de yer veren yazar, yaşanan dönemi ve kendi düşüncelerini okuyucunun anlamasını sağlıyor. Yapıtında kapitalizm ve marksizmi eleştiren Hitler, kendi ideolojisini nasıl hayata geçireceğini anlatıyor. Yazar siyaset, sosyoloji, ekonomi ve tarih ile ilgilenen birçok kesime hitap ediyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Adolf Hitler'in başyapıt niteliği taşıyan ve orijinal ismi "Mein Kampf" olan Kavgam isimli eserin 18 ayrı dile çevrildiğini biliyor muydunuz? 1923 yılında milliyetçi diktatörlük rejimini kurma amacı taşıyan bir darbe girişiminde yer alan Adolf Hitler, hareketin başarısız olması sonucunda hapishaneye girer ve bu eseri yazmaya başlar. Kitabın birinci cildini Landsberg Cezaevinde, ikinci cildini ise tahliye edildikten sonra yazar. Nazi ideolojisini temel alan kitap, Hitler'in iktidara gelmesinin ardından yeni evli çiftlere hediye edilirken kitabın altın kaplamalı cildi ise devlet büyüklerinin evlerinde sergilenir. Nazi propagandası ve Yahudi karşıtlığı içerdiği öne sürülerek 1945 yılından itibaren Almanya'da basımı yasaklanan bu eser, 2016 yılında tekrar basılmaya başlanır. Yayımlandığı günden bu yana dünyada büyük yankı uyandıran ve Hitler'in Almanya’yı dünyanın en güçlü ülkelerinden biri hâline getirme hayali üzerinden ilerleyen kitap, birçok ülkede yok satmaya devam ediyor.

 

Bunları sevenler için diğer önerilerimiz

Tarih araştırmayı sevenler ve nasyonal sosyalizm ideolojisini merak edenlerin ilgi duyabileceği Kavgam adlı kitabı okuduktan sonra Almanya'nın Kısa TarihiHitler'in MirasıHitlerin Özel Kütüphanesi ve Hitler İmparatorluğu isimli kitapları da inceleyebilirsiniz. Ayrıca Nazi Almanyası'nın önemli politikacılarından olan, Halkı Aydınlatma ve Propaganda Bakanlığı yapmış Paul Joseph Goebbels'ın Büyük Yalanlar isimli eserine de mutlaka göz atmalısınız!

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Adolf Hitler
Kapak Tasarımı:Ercan Portakal

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.