idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (8)
  • Soru ve Cevap (0)

Saklamak zorunda olduğunuz bir yanınız olduğunu düşünüyor musunuz? Farkında bile olmadan gizlemeniz gerektiğini hissettiğiniz karanlık benliğinizle yüzleşmek ister misiniz? Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Debbie Ford’un kaleme aldığı Işığı Arayanların Karanlık Yanı adlı eseri mutlaka okumalısınız! Varlığını bile unutmuş olduğunuz bazı özellikleriniz olduğunu fark edince şaşırabilirsiniz. Adım adım ilerleyerek kitabı bitirdiğiniz zaman ne kadar yol katettiğinizi fark edeceksiniz! Öz farkındalığınızı artırmaya yardımcı olacak bu kitabı daha yakından inceleyelim.

 

"Işığı Arayanların Karanlık Yanı" adlı kitabı neden okumalısınız?

İnsanlar, çevresindekilerin tepkisine göre bazı yanlarını ortaya çıkarırken bazılarını gizleyebiliyor. Kat kat derinlere gömülen bu karanlık yönler çoğu zaman unutuluyor veya unutulmak isteniyor. Yazar dünyanın insanları yansıtan bir ayna olduğunu söylüyor. Bu sebeple derinlere gömdüğünüz bazı yönleri başka insanlar aracılığıyla karşınıza çıkarıyor. Örneğin bencil olduğunu fark eden ve bu yönünü ortaya çıkarmamaya çalışan bir kişi, çevresindeki insanların bencilce davranışlarına maruz kalıyor. Bu sebeple saklama gereği duyduğu bir yönüyle barışmak zorunda bırakılıyor. Aynı şekilde kendi güzelliğini ve iyi yönlerini kabullenmek istemeyen biri, başka bir insandaki güzelliğe hayran olabiliyor. İyi ve kötü tüm yönlerinizi anlayıp kabullenene kadar hayat karşınıza bu şekilde çıkmaya devam ediyor! Debbie Ford, imgeleme meditasyonları sayesinde farkında olmadan derine ittiğiniz kişisel özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Her insanın içinde karanlık bir yan bulunduğunu belirten yazar, bu karanlığı tamamen ortaya çıkarıp bununla bütünleşmek gerektiğini söylüyor. Aksi hâlde karanlık yönlerinizin sizi sürekli engelleyeceğini ve bu yönlerinize aynalık eden insanları hayatınıza dâhil edeceğini düşünüyor. Bir başkasında görmekten hoşlanmadığınız bir özelliğin aslında kendinizde olanı yansıttığı için rahatsız ettiğini söylüyor. Bu yüzden yazar, karanlık benliği tümüyle kabul edip muhteşem benliğe ulaşmadan aydınlanmaya giden yolun tamamlanamayacağını savunuyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Yazarın kitap boyunca verdiği ödevlerle durumu pekiştirmenize yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? Işığı Arayanların Karanlık Yanı, toplamda 10 bölümden oluşur. Kişisel gelişim kategorisindeki bu eserde her bölümün sonunda kendinizi geliştirebileceğiniz ödevler bulunur. Akaşa Yayın tarafından 2001 yılında basılan eserin çevirmenliğini Semra Ayanbaşı yapar. Akıcı anlatımı sayesinde kolaylıkla okuyabileceğiniz bu kitap, 216 sayfadan oluşur. Orijinal ismi "The Dark Side of The Light Chasers" olan kitap, kendinizi, dünyayı ve başkalarını görüş biçiminizi kökten değiştirecek!

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Kendi benliğiyle yüzleşmek isteyenler Debbie Ford’un Gölgenin Sırrı-Kendi Yaşam Hikâyene Sahip Çıkabilme Gücü ve Cesaret adlı eserlerine de göz atabilir.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Debbie Ford
Çevirmen:Semra Ayanbaşı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.