idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (10)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayat amacınızı keşfederek daha huzurlu bir yaşam sürmeyi ister misiniz? İşte Francesc Miralles ve Hector Garcia tarafından yazılan İkigai Uygulama Rehberi adlı kitap size hayatınızın amacını nasıl bulacağınıza ilişkin bir yol gösteriyor! Dilinin akıcılığı ve sade üslubuyla her yaş grubuna hitap eden eser bir kişisel gelişim kitabı. Gelin, bu ilginç eserin içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"İkigai Uygulama Rehberi" adlı kitabı neden okumalısınız?

İkigai Uygulama Rehberi, adından da anlaşılacağı üzere İkigai felsefesinin bir hayat pratiği olarak nasıl tatbik edileceğine ilişkin yol göstermeyi amaçlıyor. Yazarlara göre Japonca ikigai kelimesi tam manasıyla tercüme edilemiyor. Kelimenin en yakın manası ise insanın her gün yataktan çıkmak için bir sebebinin olması ya da hayatın anlamı olarak ifade ediliyor. İkigai, hayat anlamına gelen “iki” ile bir değere sahip olmak anlamına gelen “gai” kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. Yazarlar, insanın hayat amacını keşfetmesinin daha uzun ve tatmin edici bir yaşam için anahtar niteliğinde olduğunu ileri sürüyor. Kitap, giriş ve son söz dışında, İkigai uygulama önerilerinin bulunduğu 3 ana başlıktan oluşuyor. 14 aşamadan oluşan "Geleceğe Yolculuk" başlıklı ilk bölümde kendini geliştirme ve keşfetme odaklı içerikler bulunuyor. "Geçmişe Yolculuk" başlıklı 6 aşamadan oluşan ikinci bölümde yavaşlama, dijital detoks, çocukluğun ve arkadaşlığın önemi gibi konulara yer veriliyor. "Şimdiki Zamana Yolculuk" başlıklı 15 aşamadan oluşan son bölümde ise Haiku sanatından Enso Çemberi'ne, Kyudo okçuluk sanatından Toşogu Öğretisi'ne kadar uzanan birbirinden ilginç teknikler ve bu tekniklerin yaşama nasıl aktarılacağı ele alınıyor. Eserde ayrıca İkigai’yi hayata geçirmek için pratik bilgilere de yer veriliyor. Bu Japon felsefesini merak ediyor ve değişim için cesaretiniz olduğunu düşünüyorsanız bu kitap tam size göre!

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

İkigai-Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı adlı kitabın devamı niteliğinde olan İkigai Uygulama Rehberi, ilk kitapta keşfedilen sırların ve elde edilen bilgilerin gerçek hayatta nasıl uygulanabileceğine ilişkin bir rehber olma özelliği taşır. İlk kitaptan ilham alan okurların “İkigaimi nasıl keşfederim?” sorusundan hareketle yola çıkan yazarlar, hayat amacını keşfetmek için İkigai felsefesinin yaşamın merkezine nasıl koyulabileceğiyle ilgili konuları ayrıntılı biçimde ele alır. Orijinal dili İspanyolca olan kitabın asıl adı El Método İkigai: Despierta tu verdadera pasión y cumple tus propósitos vitales. Özgün dilinde ilk defa 2017 yılında yayımlanan kitap, Türkiye’de İndigo Kitap etiketiyle 2018 yılında raflardaki yerini alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazarların İkigai felsefesi hakkında birlikte kaleme aldıkları ve Türkçeye çevrilen 3 adet kitapları daha bulunuyor. Dilerseniz İkigai Uygulama Rehberi adlı kitabı okuduktan sonra yazarların bu kitabın girişi niteliğinde kaleme aldıkları İkigai - Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı ya da gençlerin hayat amaçlarını bulmalarında onlara bir rehber olması amacıyla yazdıkları Gençler İçin İkigai isimli eserlerine de göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Francesc Miralles,Hector Garcia

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.