HBR's 10 Must Reads on Innovation (with featured article The Discipline of Innovation by Peter F. Business Review
Benzer Ürünler
"To innovate profitably, you need more than just creativity. Do you have what it takes?"
If you read nothing else on inspiring and executing innovation, read these 10 articles. We've combed through hundreds of articles in the Harvard Business Review archive and selected the most important ones to help you innovate effectively.
Leading experts such as Clayton Christensen, Peter Drucker, and Rosabeth Moss Kanter provide the insights and advice you need to:
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 192
Baskı Yılı: 2013
Dili: İngilizce
Yayınevi: Harvard University Press
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
