idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Fars  edebiyatının  önde  gelen  şair  ve  nâsirlerinden  Sa?dî-i  Şîrâzî’nin  en kıymetli eserlerinden biri olanGülistan, dünya edebiyatını olduğu kadar Türk edebiyatını da tesiri altına almış ve 14. yüzyıldan bu yana eserin Türkçeye pek çok  tercüme  ve  şerhi  yapılmıştır.  Çalışmamızın  konusunu  teşkil  eden Tercüme-i  Gülistân-ı  Sa?dî  de eserin  kayda  değer  tercümelerinden  biridir. Ahmed  Sâ'ib-?İzzet  tarafından  hazırlanan  ve  Sultan  Abdülazîz’e takdim edilmek üzere kaleme alınan tercüme; 1292/1875’te İstanbul`da Yahya Efendi Matbaasında Arap harfleriyle neşredilmiştir. Gülistân’ın manzum kısımlarının nazmen, mensur  kısımlarınınsa  nesren  tercüme edildiği  bu eser; eksiksiz  ve ilavesiz  bir  çeviri  olmasının  yanında,  eserin  orijinal  metnine sadık  kalınarak yapılan  bir  tercüme olması  bakımından  da  kıymetli  bulunmuştur.  Bugüne kadar  Latin  harfleriyle  neşri  hazırlanmayan  Tercüme-i Gülistân-ı  Sa?dî,  bu çalışma vasıtasıyla bilim dünyasının ve okuyucunun dikkatine sunulmaktadır. 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.