idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

 

Sami Baydar ömrünün son yirmi yılı aşkın kısmını Merzifon’da anne evinde geçirdi. Oradaki yaşamı çoğumuz için muamma. Gece Çıkış Yolu Bulamadım, Sami Baydar’ın İstanbul’dan Merzifon’a dönüşünün ilk yıllarında dönemin genç şairi Ömer Aygün’e yazdığı mektupları bir araya getiriyor. Mektuplaşmaya başladıklarında Sami Baydar otuz, Ömer Aygün on yedi yaşında. Temmuz 1992 ile Aralık 1996 arasında yazılan mektuplar, Sami Baydar’ın Merzifon’daki günlerini, kişiliğini bütün sadeliğiyle yansıtırken, şiire ve dünyaya bakışını yakından izlememize de olanak tanıyor.

 

 

“Bilge Karasu’yu ilk kez 1981’de okumuştum. Göçmüş Kediler Bahçesi’ni. Şimdi katlanamıyorum, okuyamıyorum. Çok mükemmeli arıyor. Kurgu vs rahatsız oluyorum. Yine aynı nedenlerle sinema yönetmen filmlerini de izlemiyorum 10 senedir. Her şey düzenlenip hazırlanınca sen bunu anlayacaksın göreceksin bu güzel şu şu anlam vs rahatsız edici. Sıkıcı oluyor benim için bütün sanat yapıtları, edebiyat, sinema... Ergenliğimde doydum bunlara.”

 

Hazırlayanlar: Ömer Şişman, Mahmut Sefa İpek

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.