idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (6)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (4)
  • Soru ve Cevap (0)

Tarihin ilginç alışkanlıklarını öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise Ezbere Yaşayanlar- Vazgeçemediğimiz Alışkanlıklarımızın Kökenleri kitabı tam size göre! Emrah Safa Gürkan, tarihin bilinmeyen ilginç olaylarını bu kitap ile bir araya getiriyor. Yazarın yıllar süren çalışmalarına dayanan eser okurlar ile buluşuyor. Gelin, bu değerli esere bir göz atalım.

 

"Ezbere Yaşayanlar- Vazgeçemediğimiz Alışkanlıklarımızın Kökenleri" adlı kitabı neden okumalısınız?

Gürkan, kitabında geçmişten geleceğe gelen birçok ilginç tarihî olayın arka planını anlatıyor. 400 sayfadan oluşan kitap, okuyucuya tarihin bilinmeyen alışkanlıklarının kökenini öğretmek amacıyla yazılır. Kitapta okuyucular için akıcı ve eğlenceli bir dil kullanılıyor. Eser, yedi bölümden oluşuyor ve her bölümde merak edilen birçok konuya değiniliyor. Pek çok ilginç tarihî karakter ve olayın anlatıldığı kitap okuyucuyu bilgilendirmeyi amaçlıyor. Bu eserde alışkanlıklar ile birlikte toplumların kültürel, sosyal ve psikolojik kökenlerine de değiniliyor. İnsan davranışları ve edinilen alışkanlıkların kökenini inceleyen eser; birçok soruya cevap aramanın yanı sıra çeşitli anekdotlara da yer veriyor. Kitapta bilgilerin yanında birçok ünlü düşünürün sözleri de bulunuyor. Ezbere Yaşayanlar-Vazgeçemediğimiz Alışkanlıklarımızın Kökeni'nde dünyanın birçok farklı noktasındaki gelenek ve göreneklerden ülkemizdeki alışkanlıklara kadar birçok farklı soruya cevap aranıyor. Kitap, her yaştan okura hitap ediyor. Tarihe farklı bir pencereden bakan eser, kütüphanenizin en dikkat çeken kitaplarından biri olmaya aday!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Emrah Safa Gürkan'ın 10 dil bildiğini ve yüksek lisans eğitimini Prof. Dr. Halil İnalcık danışmanlığında aldığını biliyor muydunuz? Emrah Safa Gürkan 2018 yılında 14. Kadir Has Ödüllerinde Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülünü alır. Yurt içi ve yurt dışında birçok üniversitede Osmanlı Tarihi üzerine dersler verir. İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde ders vermeye devam eder. Tarih konusunda yerli ve yabancı birçok makale ve bilimsel çalışmada da yer alır. Gürkan'ın toplam dört kitabı bulunur ve bu kitapları birçok farklı dile de çevrilir. Ezbere Yaşayanlar- Vazgeçemediğimiz Alışkanlıklarımızın Kökenleri adlı kitabı İlk baskısını 2022 yılında yapar ve ilk baskısı 100.000 kopya satar. Kronik Kitap tarafından okurlara ulaştırılan eser okuyucuları alışkanlıkların kökeni ile ilgili eğlenceli bir yolculuğa çıkarır. Popüler-Bilim kategorisindeki kitap çok satan ve okunanlar arasında yer alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Emrah Safa Gürkan'ın Ezbere Yaşayanlar- Vazgeçemediğimiz Alışkanlıklarımızın Kökenleri adlı kitabını beğendiyseniz yazarın Bunu Herkes Bilir kitabını inceleyebilir ayrıca Tarihçi-Yazar Bernard Lewis'in Hata Neredeydi?- Doğunun 300 Yıldır Aradığı Soruİstanbul ve Osmanlı İmparatorluğu Medeniyeti ve Çatışan Kültürler: Keşifler Çağında Hristiyanlar-Müslümanlar-Yahudiler adlı kitaplarına da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.