idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

'Ehl-i diller arasında aradım, kıldım talep
Her hüner makbul imiş, illâ edep, illâ edep.”

Bu kitabı okurken hayatı değerli kılan edebin kültürel değerlerimizde nasıl anlam kazandığını görecek, bu edebin mimariden sanata, aileden topluma nasıl yansıdığını fark edeceksiniz.

Kitabımız Kadriye Bayraktar’ın Haluk Sena Arı hanımefendiyle radyoda yaptığı sohbetlerden oluşuyor. Radyo Onbeş’te 'Edep Sohbetleri” adlı programda kültürel değerlerimizi irdelerken bugünün insanının hayat anlayışını sorguladık. Bu sohbetleri kitabımızda topladık. Her konuyu özenle çalıştık. Hikâyelerle zenginleştirdik.

Osmanlı terbiyesi ile yetişmiş son şahsiyetlerin davranış biçimlerini görecek, artlarında bıraktıkları hoş sedanın sesini duyar gibi olacaksınız. Kaybedilmiş bir hazinenin güzelliklerini yeniden elde etmek isteyenler için, 'Dünden Bugüne Edep Geleneğimiz”.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.