idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (43)
  • Soru ve Cevap (1)

Dört Anlaşma

Hayatınızı daha kaliteli yaşamak için kadim öğretilerden ilham almak istemez miydiniz? Peki, yaşadığınız her olayın üstesinden içinizdeki gücü kullanarak gelmek ve yaşamın her anından keyif almak? Tüm bunları yapmak için hayatla anlaşmalar yapmaya ne dersiniz? Tüm bunlara cevabınız "Evet." ise Dört Anlaşma kitabı sizin için baş ucu kitabı olacak. Hayat yolculuğunda size rehberlik edecek, Toltek Bilgelik Kitabı olarak da bilinen Dört Anlaşma kitabının içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"Dört Anlaşma" adlı kitabı neden okumalısınız?

Don Miguel Ruiz'in kadim bir öğreti olan Toltek öğretilerini aktardığı Dört Anlaşma kitabında hayattaki alışkanlıklarınızın ve başınıza gelen olayların özünü kavramanıza yardımcı olacak detaylar gizli. Hayata yeniden başlamak isteyenler için dört tane özel anlaşmanın işlendiği bu kitapta yaşamınızın mimarı olmanızı sağlayacak öğretiler yer alıyor. Geçmişe yönelik çıkarımlarda bulunmanıza, sizi sürekli yargılayan iç benliğinizi sorgulamanıza aracı olan kadim öğretiler; aydınlanma yolunda size ışık tutuyor. "Bilgi İnsanı" anlamına gelen Tolteklerin yaşamlarında kullandıkları öğretiyi okuyucuya ulaştıran eser, değerli bir yaşam sanatı sunuyor. Okuyucularına öğüt vererek onların ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan kitapta dünya üzerindeki cennete ulaşmaya yardımcı öğretiler bulunuyor. Kendinize karşı acımasız olmamayı öğretmeyi amaçlayan Dört Anlaşma kitabı sayesinde hayata farklı bir pencereden bakabilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Dünyaca ünlü oyuncular Sharon Stone ve Jody Foster'ın Dört Anlaşma kitabını çevrelerindeki herkese önerdiklerini biliyor muydunuz? Kişisel gelişim serüveninize büyük yarar sağlayacak öğretilerden oluşan kitap, okuyucu kitlesini günden güne genişletir. Kitabın yazarı Don Miguel Ruiz, şaman kültürüyle büyür ancak cerrah olmayı seçer. Geçirdiği bir trafik kazası sonrası Toltek öğretisiye tanışan yazar, bu öğretinin derinliklerine iner. Hâlihazırda Meksika Kızılderilileri tarafından uygulanan Toltek öğretisinin dünyada yaygınlaşmasını sağlayan yazar, bu öğretiyi Dört Anlaşma aracılığı ile tüm insanlığa armağan eder. Kitabın Türkçe çevirisini Nil Gün yaparken Dört Anlaşma kitabının Ötesi Yayıncılık imzalı ilk baskısı 1999 yılında çıkar. Hakkı Şen'in yapmış olduğu kapak tasarımı ile kitap tamamlanır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Hayatı daha kaliteli yaşamamızı sağlayan anlaşmaların yanı sıra eski anlaşmaları bozmanın yöntemini anlatan Dört Anlaşma kitabını sevdiyseniz yazarın diğer kitaplarına göz atabilirsiniz. Bu kitabın devamı niteliğinde olan ve dört anlaşmanın insanlar tarafından anlaşılması üzerine hazırlanan Beşinci Anlaşma kitabını edinerek tüm anlaşmaları derinlemesine inceleyebilirsiniz. Dilerseniz Eckhart Tolle adlı yazara ait bilgelik dolu bir kitap olan Şimdi'nin Gücü kitabını da okuyabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Don Miguel Ruiz
Çevirmen:Nil Gün

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.