idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Elde mevcüt bu araştırma, Doğu Karadeniz Bölgemizin kök-paradigmasını oluşturan Trabzon ve çevresi Sosyo-Kültürel kimlik yapısını incelemektedir. Trabzon temel konfigürasyonu oluşturması kaydı ile, diğer Doğu Karadeniz illeri ile olan Rize, Artvin, Giresun ve Ordunun toplumsal ilişkiler sistemi de incelememizin alt yapısını oluşturmuştur. Böylece, bu güne değin bölgede oluşan sosyo-antropolojik ve ekonomik değişmelere dikkat çekilmiş ve alan araştırması şeklinde okuyucuya sunulmuştur.
“Doğu Kradeniz Üzerine Sosyal Araştırmalar” başlığı altında sunulan araştırmada üç ana başlık bulunmaktadır. Bunlar:
Birinci Kısım:
Doğu Karadeniz Bölümünde Çay-Mono Kültürü Ve Sosyo Ekonomik Değişme
İkinci Kısım:
Trabzon’da Şehirleşme Eğilimleri Ve Kenar Mahalle Hayatı
Üçüncü Kısım:
Doğu Karadeniz’de Etnik Grup İddiaları Ve Misyonerlik Faaliyetleri
başlıklarını taşımaktadır.
 
İlk iki araştırma ayrı konularda ve bağımsız birer çalışma olup, kendi modelleri çerçevesinde bir bütün oluşturmaktadır. Bu nedenle asli yapıları muhafaza edilerek sunulmuşlardır. Üçüncü araştırma ilk bakışta önceki iki araştırmadan bağımsız, daha doğrusu ilintisiz gözükmesine rağmen bölge insanının karşı karşıya bulunduğu tehlikeli bir probleme dikkati çekmektedir.
Prof. Dr. Zeki ARSLANTÜRK

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.