Cumhuriyetin 100. Yılında Çevre ve Toplum

Eğitim Yayınevi Cumhuriyetin 100. Yılında Çevre ve Toplum

Sepette İndirim
874,36 TL
901,40 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)

Cumhuriyetin 100. Yılında Çevre ve Toplum

Kolektif / Eğitim Kitabevi

  • Basım Yılı: 2024
  • Sayfa Sayısı: 654
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 16 x 24
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN-13: 9786256658769


  • Yazar: Kolektif


Yazarlar: 
Kıvılcım Akkoyunlu Ertan Birol Ertan Ali Günay Balım Erkan Özcan Sultan Baysan Muammer Tuna Erkin Sarı Gözde Kıral Uçar Süleyman Cengiz Ege Nurettin Özgen Ela Atış Havva Ece Salalı Yarkın Akyüz Dursun Yıldız Hikmet Kuran Kıvılcım Akkoyunlu Ertan Yelda Bektaş Aslı Sade Memişoğlu Elif Duyuşen Güven Ayşegül Gürsoy Eşref Atabey Ebru Çokay Serkan Eker Murat Türkeş Binali Tercan Gazanfer Kaya İlknur Dülger Ali Ekber Gülersoy Turgut Gümüşoğlu Taner Topçu Faruk Alaeddinoğlu Ramazan Okudum Fikriye Yılmaz Gözde Emekli Nurdan Erdoğan Kadir Demir Filiz Göktuna Yaylacı Elif Dursun Nevzat Gümüş Ali Ekber Gülersoy Gökhan Eken Şeyma Okutan Emine Dündar Aziz Şeker İhsan Koluaçık

Çevreye ilişkin sorunların ve politikaların dünyada ve Türkiye'de giderek önem kazandığı ve güncellik düzeyinin yükseldiği 1970'ten itibaren çevre konusunda yazılan kitapların sayısı da hızla artmıştır. Yayımlanan kitaplarda dikkat çeken özellik her birinin çoğu kez çevre sorunsalının belirli ve sınırlı birkaç yönü ile ilgilenmekle yetinmeleri ve de toplum bilimlerinin bütünsellik ilkesinin gerekli kıldığı kapsayıcılıktan uzak olmalarıdır. Cumhuriyetin 100. Yılında toplumsal yapıyı etkileyen çevresel konuların ve sorunların tartışıldığı dahası çevre alanında yaşananlar karşısında bir öngörü geliştiren bölümlerin yer aldığı bu kitap; 7 ana tema ve 29  bölümden oluşmaktadır. Her tematik başlığın altında verilen bölümlerde yazarların okurda uyandırdığı duygu "çevrenin" ne kadar yaşamsal bir unsur olduğu gerçeğidir. Bir diğer deyişle ülkesinin ve dünyanın çevresel sorunlarından endişe duyan bilim insanları aynı zamanda umudun da var olduğunu vurgulamak istemişlerdir. Kısacası Cumhuriyetin 100. Yılında Çevre ve Toplum-Endişe de var Umut da kitabı; akademik çevrelerde haklı bir ilgi uyandıracak olma potansiyelinin yanında çeşitli düzeylerde çevre yönetiminde sorumluluk üstlenmiş olanlar için de bir başucu yapıtı olma değerini taşımaktadır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.