idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Elinizdeki kitap nev'i şahsına münhasır birisi olan Cemil Gökçe'ye ilim, sanat ve edebiyat âleminden çeşitli isimlerin yazdığı mektuplardan oluşmaktadır.

 

Yayınladığımız mektupların çoğu Refik Halit Karay ağırlıklı olmasına rağmen, çeşitli kesimlerden değişik insanlara ait mektupların sayısı da bir hayli yekûn tutmaktadır. Belki bunların edebî değeri yoktur ama büyük kısmının gene de edebiyatçılara ait olduğu unutulmamalıdır. 

 

Mektupların neşriyle, Cemil Gökçe’ye ait en çoğu Refik Halit (Karay)’dan olmak üzere (7 Haziran 1939 tarihli mektupla başlayan ve 31/3/1964 tarihli mektupla biten 26 mektup, hatta buna Refik Halit’in oğlu Ender’in mektubunu da katarsak 27 mektup ve bir telgraf metni), Yusuf Ziya Ortaç’a ait 3 mektup, Münir Nurettin’e ait 5, Enis Fahri’ye, Cemal Kutay’a, Ali Fuat Başgil’e, Safiye Ayla’ya, Mesut Cemil’e, Cüneyt Orhon’a, Mehmet Doğan’a, M. Ali Sarı’ya ait birer mektupla 43 mektup metni yayınlanmış olmaktadır. Bunlara Cemil Bey’in Ali Fuat Başgil’e yazdığı mektupla, Refik Halit Karay’a çektiği ve onun cevap verdiği telgraf metinlerini de eklersek ve bunları da mektup gibi düşünürsek yayınlanan mektup sayısı 45’i bulmaktadır.

 

Sözkonusu mektupların okuyuculara ve ilgililere ilim, sanat ve edebiyat âleminden bir nebze de olsa görüntüler yansıtacağını ümit ediyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Refik Halit Karay
Hazırlayan:Rasih Selçuk Uysal

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.