idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Bütün gece boyunca buna karşı savaştım… Doğa ana kazanacak… Kazanan her zaman o olur.”

Elena Michaels, sevgilisinin bir kurtadam olduğunu, kendisini ısırıp da hayatını sonsuza dek değiştirene kadar bilmiyordu. Sevgilisi tarafından ihanete uğradığı için deliye dönen Elena, ne değiştiğini kabullenmek, ne de yardım etmek istediğini söyleyen bir grup karizmatik ve cana yakın kurtadamdan oluşan Sürü’de hayatına devam etmek istiyordu. Ama ardı ardına gerçekleşen acımasız cinayetler Sürü’yü tehdit etmeye başladığında Elena içinden çıkılmaz bir tercih yapmak zorunda kalacaktı. Ya bu yeni yaşamı gerçekten anlayan tek insanları terk edecek, ya da hayatını berbat eden bu adamı kurtarmalarına yardım edecekti.

 (Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Kelley Armstrong
Katkıda Bulunan:Sibel Özcan Hakyemez
Çeviren:Demet Balyemez

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.