idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türk dilinin ve edebiyatının sınırları, Çin içlerinden Balkanların en batı noktalarına; Sibirya'dan Afrika çöllerine kadar yayılmıştır. Türk edebiyatı, bin bir renkli çiçekler gibi farklı bahçelerde tomurcuklanmış, çiçeklenmiş ve geniş kıtalarda kök salmıştır. Böylesine çeşitli ve zengin edebiyatımızdan haberdar olmak, Türk toplulukları arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını çok daha güçlendirecektir. Geniş halk kitlelerinin kısa zamanda kaynaşmalarının en pratik yollarından birisi de ortak edebî eserlerin paylaşılmasıdır. Mevlânâ, Yûnus Emre, Ali Şîr Nevâyî, Fuzûlî, Muhtumkulu, Reşat Nuri Güntekin ve Cengiz Aytmatov gibi dünya çapında pek çok şair ve yazarımız olmasına rağmen, onları yeterince tanımıyoruz. İşte bütün bu eksiklik ve ihtiyaçları göz önüne alarak bu eseri hazırladık. Bu eserde Türk dünyasının belli başlı edebî eser ve simaları ele alınmıştır. Eser ve simalar belirlenirken yaygınlıkları ve temsil kabiliyetleri ölçüt olarak kullanılmıştır. Türk dünyasının karşılıklı olarak birbirlerinin edebiyatlarını bilmeleri son derece önemlidir. Türk kültür coğrafyasındaki geniş halk kitleleri göz önüne alınarak hazırlanan bu eser, hem bir ders kitabı hem de bilgi kaynağı olarak Türk dünyasının tanışıp kaynaşmasına katkı sunabilecek niteliktedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 332

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Grafiker Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.