idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türk aydınının 1,5 asırdır peşinde koştuğu 'Avrupa mucizesi' yalanı farklı ve şaşırtıcı yönleriyle bu kitapta deşifre ediliyor. İlginizi çekeceğine inandığımız başlıklardan birkaçını tadımlık niyetine sunuyoruz: Florence Nightingale’in İngiltere’de ölüm meleği olarak tanındığını, Galile’nin kiliseye karşı çıkmış bir bilim kahramanı olmadığını, Magna Carta’nın Avrupa tarihinde ileri değil, geri bir adım olduğunu, Hitler’in aslında Avrupa’yı işgal planı olmadığını, Einstein’ın son yıllarında beyninin yavaşladığını, İlk feministlerin fabrikalardaki kadınları evlerine kapatmak için kampanyalar düzenlediklerini, Don Kişot romanında Endülüslü Müslümanlarla ilgili şifreler bulunduğunu, Kopernik ve Kepler’in güneşe tapanlar tarikatından olduklarını, Rönesans insanlarının Orta Çağ’daki atalarından daha pis yaşadıklarını, Haritaların emperyalizmin sözcülüğünü yaptığını biliyor muydunuz?

Avrupa’nın büyük yalanlarını Mustafa Armağan’ın hakikaten büyük emek mahsulü olan 'Avrupa’nın 50 Büyük Yalanı'ndan okuyacak ve her satırında eminiz ki şaşıracaksınız. Yazarın amacı da bu zaten: Düşünmek, şaşırmakla başlar ona göre. Osmanlı ve yakın tarih üzerine yazdığı ufuk açıcı kitaplarından sonra Armağan’la Avrupa tarihinin bilinmeyenlerine doğru nefes nefese bir yolculuğa hoş geldiniz.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.