Benzer Ürünler
Aşk, kimi zaman bir melodinin kalbimizde yankılanan ilk sesi, kimi zaman da içimizi kavuran bir fırtınadır. Kimi yerde özgürlüğün sınırlarını zorlayan, kimi yerde tutkuyu prangaya dönüştüren bir mabettir. Sanatın en büyük ilhamı da olur, hayatı sessizce tüketen gizli bir yangın da... Bazen iki bedeni birbirine kenetler, bazen de uçurumun kıyısına sürükler.
Peki, aşk olmasaydı?
Aşk Olmasaydı, Çiğdem Talu ve Melih Kibar'ın birlikte yazdığı ölümsüz şarkılardan Sezen Aksu ve Onno Tunç'un bir nesle yön veren müziğine, Frida Kahlo ve Diego Rivera'nın fırçalarıyla iz bıraktıkları fırtınalardan Sylvia Plath ve Ted Hughes'un karanlıkta çarpışan dizelerine nice efsane aşkın hikâyelerine dair unutulmaz bir derleme sunuyor. Aşkın sahneye, tuvale, kâğıda ve hayata bıraktığı yankıları okura taşıyan kitap, aşkı yaşamanın sayısız biçimine dair ihtimalleri bir araya getiriyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
