idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

bir kürek ve elek ile bu madene geri dönmüş ve herkesin gözden

kaçırdığı altını bulmuş .

GARY SMITH, Sports Illustrated

Hem spor yıldızı, hem anti kahraman, hem hip-hop ikonu olan Allen Iverson, etrafındaki engellerin üstesinden gelip Amerikan popüler kültürüne dâhil olmayı başarmıştır, üstelik hiç ödün vermeden. Philadelphia 76ers takımının 182 santimlik oyun kurucusu, asi dövmeleri ve gangster tarzı örülü saçlarıyla spor dünyasının en tanınan ve en çok tartışılan yıldızlarından biridir. Sixers’ı arka arkaya beş sezon playoff’a taşıyan Allen Iverson’ın kenar mahallelerde geçen sorunlu çocukluğundan NBA süper yıldızlığına uzanan inanılmaz yükselişi, 2001 yılında takımını finale taşıması ve yine o sene kazandığı en değerli oyuncu ödülü ile taçlanmıştır. Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve özel röportajlarla elde edilen bilgiler içeren ve Iverson’ın yakın çevresinin eşsiz katkılarıyla hazırlanmış olan Yalnızca Güçlüler Ayakta Kalır, yeni efsanenin arkasında yatan gerçeklerin ilk detaylı incelemesidir.

Bu kitap, tıpkı Iverson gibi, hassas ve tehlikeli noktalar arasında çaba harcamadan geziniyor ve gerçek bir Amerikan efsanesinin arkasındaki gizemi ve insaniyeti ortaya çıkarıyor. Yalnızca Güçlüler Ayakta Kalır, kültürel ufkumuzda iz bırakmayı başaran en yetenekli ve kışkırtıcı dâhilerden birinin büyüleyici bir portresini çiziyor.

MICHAEL ERIC DYSON,

Holler If You Hear Me: Searching for Tupac Shakur kitabının yazarı.

“Yalnızca Güçlüler Ayakta Kalır, Allen Iverson’ın basketbol yetenekleri kadar Amerika’daki siyah beyaz ayrımına da değinmektedir. Bu kitapta Iverson, sadece –lakabı gibi- cevap değildir. Larry Platt tarafından yapılan dikkatli çözümleme ile aynı zamanda bir soruyu da temsil etmektedir: Acaba Amerika köklerine sadık kalmak isteyen siyah bir sporcuyu kabullenebilir mi?”
                                                                                                                                        TAVIS SMILEY,

Ulusal Halk Radyosunda (NPR) yayınlanan

The Tavis Smiley Show isimli programın yazarı ve sunucusu.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Larry Platt
Katkıda Bulunan:Cem Küçük,Münir Üstün
Çevirmen:Özgür Deva

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.