idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Ekonomiyi öğrenmek istiyor fakat hangi kaynağı kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Cevabınız "Evet!" ise Mikroekonomi kitabı tam size göre. Dr. Mahfi Eğilmez mikroekonomi hakkındaki konuları detayları ile birlikte okuyucuya aktarıyor. Mikroekonominin bütün inceliklerini öğrenmek istiyorsanız gelin bu esere birlikte göz atalım.

 

"Mikroekonomi" adlı kitabı neden okumalısınız?

Mikroekonomi kitabı dokuz bölümden oluşuyor ve 272 sayfa boyunca temel ekonomik konulardan karmaşık iktisadi konulara doğru ilerliyor. Mikro analizin temellerinden piyasa ve arz talep ilişkisine kadar pek çok konuya değiniliyor. Eğilmez, kitabında okuyucular için akıcı ve sade bir dil kullanıyor. Eserde piyasa işleyişi hakkında verilen bilgilerin yanı sıra anlatılan konuların pekişmesi için birçok tablo ve görsele de yer veriliyor. Yazar ekonomik veriler ile birlikte yıllar süren çalışmalarını ve ekonomi hakkındaki ders notlarını da okuyucular için bu kitapta bir araya getiriyor. Yazar bu kitabı, okuyucuların ekonomi konusunda bilgi sahibi olmaları amacıyla yazıyor. Piyasaların yorumlanmasından pek çok ekonomik teoriye kadar mikroekonominin temel taşlarını okuyuculara aktarıyor. Güncel örnekler de vererek konuların pekişmesini sağlıyor. Ekonomi kategorisindeki bu eser, ekonomi öğrenmek veya ekonominin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen her yaştan okura hitap ediyor. Her kütüphanede bulunması gereken kaynak kitaplardan biri olarak raflardaki yerini alıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Mahfi Eğilmez'in kişisel blogunda Kendime Yazılar adında ekonomi ile ilgili güncel yazılar paylaştığını biliyor muydunuz? Eğilmez, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesinde Ekonomi Politikası dersleri verir ve hâlen Altınbaş Üniversitesinde Ekonomi dersleri vermeye devam eder. Ekonomi ve finans alanlarında birçok gazete ve televizyon programında yayın yapar. Birçok devlet kurumunda üst düzey yönetici ve bürokrat olarak çalışır. Yazar; ekonomi, finans, para ve maliye politikası, ekonomik krizler ve piyasalar ile ilgili konularda pek çok makale ve yirmiden fazla kitap kaleme alır. Mikroekonomi kitabı Remzi Kitabevi tarafından okuyuculara ulaştırılır. İlk baskı yılı 2015 olan eser, okuyucular için mikroekonomi konusunda detaylı olarak pek çok teoriyi ve sistemi basitleştirerek güncel örnekleriyle birlikte okuyucu ile paylaşır. Mikroekonomi kitabı ekonomi kategorisinde çok okunan ve satan kitaplar arasına girer.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Dr. Mahfi Eğilmez'in yazdığı Mikroekonomi kitabını beğendiyseniz ekonomi alanına daha geniş bir perspektiften bakıp bu konuda daha detaylı inceleme yapmak istiyorsanız yazarın Ekonomide Analiz- Örnek Olaylar ve ÇözümlerTarihsel Süreç içinde Dünya Ekonomisi ve Örneklerle Kolay Ekonomi eserlerine de göz atabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.