idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (5)
  • Soru ve Cevap (0)

Ekonominin temellerini öğrenmek istiyor fakat nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz? Öyleyse Ekonominin Temelleri kitabı tam size göre! Ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez'in temel kavram ve kurumları anlattığı kitabı ekonomiye meraklı okuyucular ile buluşuyor. Ekonominin bilinmeyenlerine doğru öğretici bir yolculuğa hazır olun... Gelin, bu bilgi yüklü esere bir göz atalım.

 

"Ekonominin Temelleri" adlı kitabı neden okumalısınız?

Ekonomiye yeni başlayan veya bilgilerini pekiştirmek isteyen okurlar için bir rehber olan Ekonominin Temelleri, 24 bölümden oluşuyor. Uzman bir ekonomist tarafından kaleme alınan eserde ekonomi ile ilgili birçok teknik kavram yer alıyor. Kitapta okuyucular için akıcı ve anlaşılır bir dil kullanılıyor. Ekonominin Temelleri, enflasyondan devlet mali politikalarına kadar birçok temel konuya değiniyor. Eserde temel kavramlardan başlanarak sade ve anlaşılır şekilde pek çok konu ele alınıyor. Kitapta ekonomik kavramların yanı sıra iktisadi kuruluşlar, teoriler, gösterge ve hipotezlere de ayrıntılı olarak yer veriliyor. Dr. Mahfi Eğilmez yıllar süren tecrübe ve çalışmalarını bu kitapta bir araya getiriyor. "Paranın karşılığı var mıdır?", "İktisadi kurumlar nasıl işler?" ve "Maliye veya para politikaları ne işe yarar?" gibi birçok farklı soruya cevap aranıyor. Dr. Mahfi Eğilmez, Ekonominin Temelleri eserinde okuyuculara ekonomi konusunda farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Ekonomiye ilgi duyan ve onun genel hatları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okuyucuların kütüphanesinde bulunması gereken son derece faydalı bir kitap.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Mahfi Eğilmez'in ekonomi alanındaki çalışmaları dışında Hitit tarihi üzerine de kitap yazdığını biliyor muydunuz? Mahfi Eğilmez, gazetelerde köşe yazarlığı yaparak ve çeşitli TV programlarına katılarak ekonomi alanında bilgiler sunar. İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesinde Ekonomi Politikası üzerine dersler verir. Mahfi Eğilmez'in 16'dan fazla kitabı ve ekonomi üzerine yazılan birçok makalesi bulunur. Yazar ayrıca bloğunda "Kendime Yazılar" başlığı altında ekonomi ve iktisat konularında kaleme aldığı yazıları yayımlar. Ekonominin Temelleri kitabı, Remzi Kitabevi tarafından okurlara ulaştırılır. İlk basım yılı 2019 olan eser okuyuculara temel ekonomik kavramları öğretmeyi amaçlar. Toplam 400 sayfalık kitap, ekonomi-hukuk kategorisinde çok satanlar ve okunanlar arasında yer alır. Ekonomi Politikası, ekonominin temel kavramları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm okuyuculara hitap eder.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Dr. Mahfi Eğilmez'in Ekonominin Temelleri adlı kitabı beğendiyseniz ekonomi hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için yazarın Örneklerle Kolay EkonomiTarihsel Süreç İçinde Dünya Ekonomisi ve Ekonomide Analiz- Örnek Olaylar ve Çözümler adlı kitaplarına da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.